ŽENSKE MANE KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU: Niste ni svesne šta im radite...

Prestanite da razmišljate o svim stvarima koje biste trebale da uradite kada ste sa njim u krevetu i samo se opustite, tako će sve ići samo od sebe.

Kada je seks u pitanju i žene i muškarci “kupe” razne trikove u porno filmovima. Međutim, mnogo puta smo se i same uverile da su filmovi samo filmovi a da je realan seks potpuno druga priča. Sledeće stvari ili ne biste trebale uopšte da radite ili ih svedite na minimum.

Vi: Uzdišete i stenjete preglasno kako biste pokazali da uživate

Šta on misli: Uzdasi, zvuci i prljav govor uvek su dobrodošli, ali umesto na vikanje, najbolje bi bilo da se fokusirate na postizanje orgazma. Radite ono što vama prija, a ne ono što mislite da muškarac od vas očekuje.

Vi: Pričate bebećim glasom

reklame

Šta on misli: Većina muškaraca nikada, ali zaista nikada ne želi da čuje bebeći govor u krevetu. Da li zaista mislite da je privlačno pretvarati ste da ste beba dok neko pokušava da ima seksualni odnos s vama?

Vi: Uvrćete kosu da biste mu dali na znanje da vam se sviđa.

Šta on misli: Istina je da neki momci to vole, ali Frenk Kobola smatra da postoji gomila drugih načina da dokažete da vam je stalo – ako je muškarac na dobrom putu, nećete ni morati da se trudite da pokažete da se dobro zabavljate jer će se stvari jednostavno dešavati same od sebe…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.