Najgore vrste žena


Budiš se iscrpljena, u blaženoj magli. Polako shvataš da je glas koji misliš da si čula i telo za koje se kuneš da je bilo pored tebe, samo rezultat tvog okrutnog uma.

Dok ti se još oči prilagođavaju, pokušaj se izdići iz tog lošeg osećanja koji je težak kao cigla. Svari da ga već neko vreme nema. Kaži sama sebi da je prerano da budeš tužna, umij se u nadi da ćeš isprati ta loša osećanja i da će oni ostati u prošlosti, piše zdravaisretna.hr

Uzmi dozu nikotina i budi odlučna da se rešiš tragova njega koji su ostali. Razmišljaj kako je to zadnja cigareta i da će ti ona pomoći da ga zaboraviš. Trudi se najviše što možeš da izbaciš trnje iz grudi dok jecaš. U početku suze ne prestaju.

reklame

Ali nakon dva dana plakanja, prestaće i osetićeš nekakvo olakšanje. Slomljeno srce je nešto što sama sebi stvaraš i ti si jedini lek. Nateraj se, prisili, guraj i grizi dok sve ne izbaciš iz sebe poput neke sluzi.

Kada ode onaj s kim nas sudbina spaja

Odvrati pažnju svom umu uz pomoć prijatelja kojima je poznat ovaj tvoj režim. Pogledaj teror u njihovim očima dok ti pokušavaju laskati da je sve dobro, dok te pokušavaju pridobiti i ispunjavaju ti noći zdravicama i izlascima u grad.

Uveri ih da si dobro i izvini se. Reci da još jednu nedelju budu tu za tebe i onda više neće čuti njegovo ime s tvojih usana. Nežno ih gledaj dok zajedno klimaju glavama na tvoju izjavu.

Znaju te predobro da ti veruju, ali otvoreno prihvataju sve što kažeš. Gutaj njihove reči utehe i čuvaj ih za kasnije. Voli ih kako oni tebe vole.

Zaustavi sama sebe kad želiš da ga potražiš. Kad ga tražiš u strancima kraj kojih prolaziš i na mestima na koje ste zajedno želeli da idete. Gledaj kako vaš razgovor na mobilnom polako pada na dno liste aplikacije. Uskoro će nestati tamo gde su razgovori s ostalim strancima.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.