Evo kako vas muškarci prave budalama

Neke ljubavi jednostavno moraju da se završe. Da je ljubavni odnos između dvoje ljudi pred krahom pokazuju jasni znakovi koje je nemoguće ne primetiti

 

 

reklame

1. Razgovarate, ali ne komunicirate

Ne morate svaki dan voditi dubokoumne filozofske razgovore o svojim emocijama, ali ako nedeljama ili mesecima s partnerom niste vodili nijedan značajan razgovor, to pokazuje da u vašoj vezi ili braku nešto ne valja.

Površni razgovori su prvi znak distance u odnosu i stvaraju skoro pa nepopravljivu razjedinjenost. Nemojte zaboraviti da dobra komunikacija nije samo iznošenje vlastitog mišljenja nego i međusobno slušanje.

ženskaroš

 

 

2. Više ni ne pokušavate da nađete vremena za zajedničke aktivnosti

Nijedan par ne može biti zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Međutim, svi parovi morali bi da u nedelju dana nađu vremena za kvalitetno druženje. Ne morate nužno da izađete, možete ostati kod kuće, ali vaša zajednička aktivnost mora biti produktivna.

Ako radije provodite vreme s prijateljima ili sami nego s partnerom, razmislite zbog čega se to događa i kako ćete u sebi opet probuditi interesovanje za partnera.

 

3. Ne slažete se oko toga da li bi trebalo da imate decu

Pitanje deteta jedno je od onih koje može da slomi vezu. Vi ste spremni za dete, a vaš partner nije ili je pak situacija obrnuta – ove situacije često su razlog svađa koje izazivaju osećaj zameranja.

Stručnjaci savetuju da se u tom slučaju pokušate da shvatite zbog čega vaš partner ne želi isto. Uveravanje nikako nije rešenje, baš kao ni pokušaj da partnera silite da menja svoje mišljenje. Isto tako, on bi trebalo da uvažavava i da pokuša da shvati vaš stav prema deci.

Imajte na umu da je roditeljstvo teško samo po sebi, a pogotovo ako je u vezi ili braku samo jedna osoba uistinu posvećena podizanju i vaspitavanju deteta.

test

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.