U Nišu se nalaze KOSMIČKA VRATA!? Tim

Grupa stranih i domaćih “naučnika” ispitivaće narednih meseci “vodu, zemlju i vazduh” Niša i okoline kako bi pronašli tačku koja ima figurativni naziv “kosmička vrata”.*

To parče niške zemlje je, kako tvrde, deo “kosmičkog levka” što predstavlja putanju gde talasi sto puta brže putuju od zemljine kugle do kosmosa – pišu Južne Vesti

Kao prethodnica ovom timu, u Nišu se ovih dana ponovo, posle 15 godina, našao Đorđe Špirić Frakson, “naučni istraživač paranormalnih” pojava koji je inicijator istraživanja.

reklame

Skica po kojoj sam ustanovio da se baš na ovom mestu nalaze kosmička vrata potiče iz NASE koja je posle istraživanja došla do ovog zaključka. Cilj istraživanja je da se pronađe najidealnije mesto na zemlji gde se leče mentalna obolenja kao što su razne fobije, strahovi, posledice raznih stresova i slične pojave – priča on.

Špirić će, kako pojašnjava, po skici iz Nase pokrenuti timsko istraživanje u gradu i okolini gde bi trebalo da pronađu parče niške zemlje „gde planeta zemlja zapravo ima najbržu, najfleksibilniju talasnu komunikaciju sa kosmosom, a što kako kaže, predstavlja najdelotvornije mesto za lečenje fobija i sličnih obolenja. Frakson kaže da je bio šokiran kada je pohađajući jednu studijsku grupu čuo da levak ide dirktno iz Srbije odnosno iz Niša i okoline.

Prema toj polutajno objavljenoj skici, na ovom prostoru jugoistoka Srbije u prečniku od 40 kilometara, nalazi se jedino mesto na zemaljskoj kugli čiji talasi u najvećem intenzitetu pogoduju izlečenju ljudi koji su na primer imali saobraćajni udes pa ne mogu ponovo da sednu za volan, preživeli razvod pa sada imaju velike probleme sa socijalizacijom, neko je preživeo napad nožem pa se sada boji da izađe na ulicu… Širok je pojam tih stečenih emocija. U svakom slučaju, na prostoru Niša i okoline se nalazi jedno ili više mesta, dokazaće istraživanje gde zemlja najbolje komunicira sa kosmosom – rekao je Špirić.
On dodaje da još istražuju kakva vrsta talasa utiče na mentalna obolenja.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.