OVIH DANA SVI SU NEŠTO PAMETNI: Evo zašto su nam po oblačnom vremenu misli jasnije

Svest o svom telu, organima i udovima, budi talase isceljujuće energije. Ritual koji preporučuje spiritualni učitelj Ekhart Tole traje samo nekoliko minuta!

Svest o svom telu, organima i udovima, budi talase isceljujuće energije. Ritual koji preporučuje spiritualni učitelj Ekhart Tole traje samo nekoliko minuta!

Ritual isceljenja svešću koji opisuje spiritualni učitelj Ekhart Tole sprovodi se ujutru odmah po buđenju ili uveče, pred san, a okupaće vam svest i telo energijom i isceliti energetske blokade.

reklame

Izvodi se vrlo jednostavno, najbolje u mraku ili u prigušeno osvetljenoj prostoriji.

LJUDI O TEBI ZNAJU SAMO ONO ŠTO VIDE: Dovoljan je samo jedna pogled da ti presude, a posle je i čitav vek malo da ih ubediš u suprotno...

Lezite na leđa, opuštenog tela, pustite da vam stopala lako padnu na levu i desnu stranu. Dlanove okrenite ka tavanici, blago odvojite ruke od tela.

Izaberite deo po deo tela na koji ćete usmeriti svoju pažnju: počnite od glave, preko grudnog koša, ramena, stomaka, pa završite s rukama i nogama. Osetite energiju u tim delovima tela, što intenzivnije možete.

Zadržite pažnju na svakom delu petnaestak sekundi. Ponovite ritual nekoliko puta, sada od stopala ka glavi, pa obrnutim postupkom.

Ritual završite svešću o celini svog tela, kao posebnog energetskog polja. Zadržite taj osećaj nekoliko minuta.

Pratite osećaj svesti, prisutan u svakoj ćeliji tela. Ne brinite ako vam um povremeno odluta i izgubite koncentrisanu pažnju. Samo osvestite trenutak kad su vam misli odlutale i vratite svest ka telu.

Izvor: Lovesensa

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.