Trikovi za predobar seks
Trikovi za predobar seks

Trikovi za predobar seks: Klitoris je godinama bio zona najvećeg ženskog zadovoljstva a onda se pojavila G tačka. I potraga je krenula…

Neki manje umešni muškarci se kunu da je to samo mit i da ona zapravo ne postoji. Međutim, istina je sasvim drugačija, a mi vam donosimo tri poze koje će vam pomoći da dostignete orgazam bez problema.

VRUĆE STAPANJE

Muškarac sedne na krevet, i nasloni se na ruke koje je zabacio iza leđa. Žena sedne na muškarca ali tako da prebaci svoja kolena preko njegovih ramena. Nije lako ali isplati se da se pomučite!

reklame

“UŠMINKANI” MISIONAR

Sličan kao klasičan misionar samo malo drugačiji. U ovom slučaju, nakon penetracije žena podigne noge tako da ih prebaci preko muškarčevih ramena. On može da klekne dok se naslanja na njene bokove.

Kliknite ovde i saznajte više o seksu

DOGI STAJL

Poza koja najbolje stimuliše G tačku. Potrebno je da se žena spusti “na sve četiri” i da malo raširi noge. Važno je i da malo izvije kičmu i da ne spušta gčavu na krevet. Verujte, to nisu sitnice! VSe te stvari otvaraju muškarcu put ka G tački.

Kako postići vaginalni orgazam?

Ženski orgazam se deli na vaginalni i klitorisni. Većina žena doživljava klitorisne orgazme, koji se postižu, kako im samo ime kaže, stimulacijom klitorisa. Vaginalni orgazmi sa druge strane još uvek su predmet polemika. Radi se o orgazmu do kojeg se dolazi preko same vagine i za koji važi uverenje da je intenzivniji i jači. Iako mnogi tvrde da je ovaj tip orgazma samo mit, dosadašnja istraživanja potvrdila su da postoji, kao i da žene vaginalni orgazam mogu ostvariti putem dublje penetracije ili masturbacijom.

Trikovi za predobar seks
Trikovi za predobar seks

Keglove vežbe i seksi igračke

Doktorka Emili Morze, seks ekspert sa Instituta za napredna istraživanja ljudske seksualnosti, kaže da Keglove vežbe mogu mnogo da pomognu da produbite senzibilnost unutrašnjosti vagine. Kada su mišiće čvršći tamo dole, lakše je locirati G tačku. Ona takođe predlaže i seksi igračke koje su zakrivljene na vrhu, jer će lakše dopreti do mesta koje tražite.

Lidija Bratun

loading...