Svaka žena zaslužuje partnera koji će je podržavati i bodriti na putu do ostvarenja njenih snova. U nastavku pogledajte koji znakovi upućuju na to da vas partner ( i veza) sputava

Vaš partner…

1… oseća ljubomoru zbog vaših dostignuća.

Zaslužujete da budete s osobom koja je ponosna na vas i srećna zbog vaših postignuća, a ne s osobom koja vam zamera svaki put kada doživite neki uspeh.

reklame

Nesiguran partner zbog vlastitih kompleksa potkopava vaše uspehe.

2… ne mari za vaše ciljeve.

Partner bi u vama trebalo da budi osećaj da možete ostvariti sve što ste zamislili, a ne sumnju. Ako vas ne shvata ozbiljno i ismejava sve vaše ciljeve, možda je vreme da mu kažete zbogom. Zapamtite da je kritika uvek dobrodošla, ali isključivo ako je dobronamjerna i konstruktivna, a ne zlonamerna i upućena iz potpuno pogrešnih razloga.

ZAŠTO UVEK TI DA BUDEŠ BUDALA U VEZI? Po ovome tačno znaš da li si mu ljubav života ili usputna stanica

3… kritikuje sve što radite.

Njemu ništa nije dovoljno dobro i nikada vas neće pohvaliti za nešto što ste uradili. Kritikuje vas kad ste nasamo, ali i pred društvom i uvek voli da ističe ono što percipira kao vaše mane.

4… želi da se odreknete važnih stvari.

Podstiče vas da okrenete leđa prijateljima koji vam nisu učinili ništa nažao samo zato što se njemu ne sviđaju? Predlaže da promenite posao jer mu ne odgovara vaš raspored, a želi da ste uvek dostupni? Ne razume zašto želite da se bavite omiljenim hobijima? On jednostavno nema osećaj za vaše potrebe.

5…sabotira napredak veze.

Čini vam se da ste zapeli u začaranom krugu beskrajnih rasprava o problemima koji vas muče od početka veze? Partner odbija da razgovara o stvarima koje ga muče ili pak stalno potencira sukobe? Vaša veza stoji u mestu i ne napreduje, a to automatski sputava vaš lični razvoj.

zadovoljna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.