TEŠKO DA ĆE IJEDNA PRISTATI DA TI BUDE ŽENA AKO JE BUDEŠ PITAO OVAKO: 5 definitivno najlošijih načina da zaprosiš devojku

Ovo je lista najlošijih klišea među prosidbama…

Ako nastupajuća sezona venčanja i u vama probudi želju da stanete na ludi kamen, evo kako ne bi trebalo da zaprosite svoju lepšu polovinu. Ovo je lista najlošijih klišea među prosidbama:

Latice cveća na krevetu – Ona ulazi u stan u kom je svetlo prigušeno, a u pozadini se čuje lagana muzika. Ulazi u spavaću sobu, a tamo je čekaju sveće na podu i latice cveća na krevetu. On iskače iz nekog ugla, pada na kolena i pita: “Hoćeš li da se udaš za mene?” Ako vaša draga ima više od 25 godina, ovo će joj biti vrlo neinventivno. Čuvajte se klišea i scena koje dobro izgledaju samo na filmu, dok su u realnom životu pomalo smešne, pišu Večernje novosti.

reklame

Prsten u torti – Kad smo već kod klišea, onaj u restoranu je jedan od najčešćih. Ako uz to prsten sakrijete u čaši šampanjca ili u torti, kandidat ste za najneinventivniju prosidbu.

TEŠKO DA ĆE IJEDNA PRISTATI DA TI BUDE ŽENA AKO JE BUDEŠ PITAO OVAKO: 5 definitivno najlošijih načina da zaprosiš devojku

Na koncertu – Prosidbu uz srceparajuće note izvedite jedino ako je vaša buduća verenica ekstrovertna. Ako to priredite devojci koja ceni privatnost i želi da sačuva svoju intimu, nateraćete je da se zapita da li je uopšte poznajete. Prosidba bi trebalo da bude intiman trenutak, a ne predstava za javnost.

Na njen rođendan – Ma kako romantično zvučalo, nemojte je zaprositi na njen rođendan, jer joj tako kradete specijalan datum. Ako budete deo neslavne statistike po kojoj se svaki četvrti par razvede, ona više nikada neće moći da proslavi rođendan nasmejano i veselo, već će imati pomešana osećanja.

Usput – “I, kad ćemo da se venčamo”, jedna je od čestih “prosidbi” koja se većini dama neće dopasti. Čak i one koje ne vole romantiku želeće da se osete posebno, a pitanje izrečeno usput, između utakmice i pranja sudova, sigurno neće učiniti da se osete kao kraljice.

loading...