MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2018: Veliki preokret u karijeri za Lava, Vodolija mora da reši kojim putem želi da krene, lepa romansa za Blizance

0
80899
Mars u Vodoliji od 16. maja do 15. novembra 2018

Mesečni horoskop za maj 2018: Prvog maja već u popodnevnim časovima Mesec menja znak tako što prelazi iz Škorpije u optimističnog, veselog i filozovski nastrojenog Strelca. Mars je i dalje u konjukciji sa Plutonom u Jarcu pa i dalje traje neka jaka borbena energija koja je u kontaktu sa Uranom iz Ovna, što može dati iznenadne preokrete. Kada se i Merkur udruži kreću pretnje, svađe, osvete i mnoge teške stvari se mogu dešavati. Sve će to trajati do sredine maja kada će Uran izaći iz Ovna u znak Bika gde je bio poslednji put u periodu od 1934. do 1942. godine.

Mars 16. maja prelazi u znak Vodolije i pravi nepovoljan aspekt sa Uranom iz Bika i stvari se dešavaju, piše astrolog Željka Knežević. Iznenada se pokreću opasnosti i destruktivna ratna energija, borba na silu. Rizični su letovi sa avionima, udarci, požari, teški nervni ispadi, moždani udar i sve još što je vezano za Vodoliju i vazduh mada ni zemljani znak Bik neće biti čvrst i siguran jer se i zemlja može uzdrmati. Generalne promene na polju finansija na zemlji se pokreću. Teško je sada sa ovim aspektom Mars – Uran biti tolerantan i praviti kompromise pa u kom se polju nađe u vašem ličnom horoskopu izaziva opasnosti, rušenje i gubitke u vezi simbolike polja gde borave planete. U ovom periodu se treba čuvati povreda od svih mašina i aparata, električnih uređaja, posebno na pružnim prelazima, od loših finansijskih transakcija i ulaganja na brzinu u nešto što mnogo obećava. Bik je, između ostalog, simbol i sve nepokretne imovine pa neke osobe mogu dobiti, a neke iznenada izgubiti. Uran će biti osam godina u Biku a o tome će biti priče drugom prilikom.


Mnogima će biti mnogo bitan ovaj mesec maj!

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U OVOM MESECU MAJU?

OVAN

Ovo će biti jedan dosta borben mesec za partnerske odnose jer je vaša planeta Mars u kvadratu sa Uranom u periodu od 9. do 19. maja i nije jasno definisana pobeda tako da budite spremni i na neki poraz. Biće izražen i vaš stav prema materijalnim poljem i novcu, iziskivaće promene na oba polja u poslu i na polju novca. Kako imate podršku Venere bilo bi dobro da se družite, okrenete partneru i uživate u svemu što vam Venera nudi. Sada nije vreme da se držite tvrdoglavo jer imate u poslu žestoke protivnike pa se malo povucite i prepustite vašu ulogu vođe partnerima u poslu. Kako god bilo, vi sada treba da poradite na polju partnerskih odnosa i vašoj ulozi u njemu. Pojedini Ovnovi se mogu okrenuti nekim drugim poslovima, čak i nekim porodičnim. Emotivno se treba posvetiti lepim druženjima, novim poznanstvima, a slobodni mogu upoznati partnera u ljubavi. Izražen je umor, glavobolja i problemi sa kičmom pa se više krećite u prirodi i u društvu.

Pročitajte i  Mesečni horoskop za mart 2019: Romantična avantura za Ribe, turbulencije za Blizance na svim životnim poljima, Vagi je zdravlje slaba tačka

Mesečni horoskop za maj 2018

BIK

Neke bitne velike promene se dešavaju sa ulaskom Urana u vaš znak pa se sve dešava iznenada – novi poslovi, novi način razmišljanja i prihvatanje da nešto oprostite da se desi preokret i da se loš neki period završi. Sada nije vreme da prebacujete partneru šta je bilo i zašto već prosto neke stvari treba ostaviti u prošlosti i krenuti u novi početak. Pojedini Bikovi mogu imati neki susret sa osobom iz prošlosti i nastaviti čujenje i druženje dok pojedine osobe mogu uploviti u neku novu vezu. Generalno svi Bikovi treba sa Uranom u budućnosti da okrenu ploču i krenu skroz novim tokom sa novim razmišljanjima. Predstoji stabilna finansijska situacija i napredak u budućnosti. Zdravstveno nova Uranova energija vas pokreće u lepe izlaske i druženja.

BLIZANCI

Kod vas će Venera biti sve do 19. maja pa će biti lepih druženja, partnerskih odnosa i svega što vas raduje. Harmonija se ispoljava u lepim ljubavnim romansama dok slobodni mogu ući u neku vezu. Generalno druženje, romanse i ljubav je lepo naklonjena svim Blizancima. Finansije sada nisu izražene, ali ako vam bude potrebno možete računati na vaše najbliže, a moguće su i neke dugo očekivane situacije za razrešenje papira ili nekretnine. Od sredine meseca se treba pripaziti nekih sukoba koji i ne moraju biti vezani lično za vas već ne držite nikome stranu. Poslovno sada nije naglašeno za vas već se pripazite da ne ulazite u nešto što se vas ne tiče. Više se odmarajte i radite na tome da ojačate imunitet jer su moguće alergije i problemi sa disajnim putevima.