Mnogo članaka je napisano kako bi ljudi bolje razumeli karakteristike horoskopskih znakova. Većina raspravlja o pozitivnim osobinama svakog znaka, ali gde god postoji dobro, postoji i ono loše. Ne bi mogli doživeti hladnoću da nismo iskusili vrućinu. Ne bi prepoznali ljubav da nismo nikada doživeli mržnju. Tako postoje oprečne osobine u svakom od astroloških znakova.

 

Baš kao što se govori o pozitivnim karakteristikama svakog znaka, potrebno je govoriti i o njihovim negativnim osobinama. Razmotrimo neke teške osobine, ali u duhu zabave.

Ovan

reklame

– Sebičan

– Loš planer

– Naprasit

Budući da je Ovan prvi horoskopski znak, osobe rođene u znaku Ovna su astrološke bebe. To je razlog zašto je njima važno da uvek govore o sebi. Vi možete i umirati, a vaš prijatelj Ovan će i dalje samo nastaviti da priča o sebi, ne primećujući da imate problem. On je fokusiran na sebe i zapravo ne sluša druge ljude kada oni govore.

Nemojte se iznenaditi kada zatražite njegovo mišljenje vezano uz neku vašu važnu dilemu, a on vas samo bledo pogleda. Ovan ne razume koncept pomnog razmišljanja, tako da nikada ne planira unapred.

Ovan kaže sve što mu je na pameti; oni samo izvale stvari pre nego što uopšte razmisle. Znaju da imaju snažne izlive ljutnje. Često ne mogu da shvate šta nije u redu s vama i zašto ste uznemireni zbog njih. Ovan misli da je uvek u pravu.

devojka

Bik

– Lenj

– Tvrdoglav

– Pasivno-agresivan

Bik uglavnom voli da se svaki dan dugo odmara u hladu pod lepim drvom. Dakle, vaš prijatelj Bik je lenj i njegova želja je da odradi što je manje moguće posla. Ako njegov posao može da obavi neko drugi, to je još bolje. Bik sve voli da radi na svoj način i neće popustiti ni malo. On je tvrdoglav kao mazga.

Ali, pošto je nežna Venera njegov vladar, on će to tako slatko izvesti da ničega nećete biti ni svesni. A ako ne želite učiniti određenu stvar, budite spremni za pasivno – agresivan pristup. Oni su majstori u tome. Bik će delovati jako ljubazno, mirno će vam se smešiti i lagano dalje neće raditi ono što bi trebalo da učini.

Bik ima veliku ljubav prema lepoti, umetnosti, muzici i suprotnom polu. Ali, on ima i tendenciju da pokušava da ignoriše oštrije realnosti života – i pogodite ko se suočava s njim? Vi. Zato što ste tako dobri u onome u čemu već jeste dobri. Vidite, rekao sam da će pokušati da vas šarmira.

Blizanci

– Ne može da čuva tajne

– Promenljiv

– Površan

Blizanac voli jako puno da priča. Ako imate tajnu, nemojte mu reći, osim ako ne želite da ceo svet zna. Blizanac ima brzi um i misli i govori o više tema u jednom trenutku. To može biti zbunjujuće drugim ljudima koji slušaju, jer je teško biti siguran kad o kojoj temi priča. To može biti vrlo teško pratiti, a njemu će smetati ako imate problema s tim.

Blizanac je obično u žurbi i obavlja stvari brzo. Zbog toga ponekad ima nervozu u želucu i glavobolje, jer previše stvari odjednom radi.

Takođe, imajte na umu da se povremeno ne protivi pričanju belih laži, u slučaju da saznate kako je ispričao vašu tajnu ili ako slučajno ispriča nešto pogrešno i ne želi da preuzme odgovornost za to. Blizanci mogu biti promenljivi i površni.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.