4. Ponavljanje događaja

Ukoliko vam se ponavljaju događaji u životu, to je znak da postoji nešto što morate primietiti i naučiti iz tog događaja pre nego što krenete dalje! To može da bude jedan od onih dugoročnih znakova iz svemira, kao što su: loši odnosi, nezdravi životni obrasci, zaglavljenost u lošim poslovima… popis bi se mogao da nastavi beskonačno. Umesto ulaženja u ulogu žrtve (“Zašto me Svemir kažnjava?”), iskoristite ovu priliku kako bi napravili mentalnu inventuru pomoću koje ćete otkriti što je to što treba da popravite kako bi mogli da krenete dalje.

kisa

5. Perje

reklame

Perje može biti znak koje nam šalje naš životinjski totem ili naš anđeo čuvar. Iako anđelima nisu potrebna krila za let, oni znaju da mi mislimo da imaju krila, tako su predstavljeni u umetnosti i književnosti i u drugim medijima, zbog toga oni koriste simbolizam koji možemo da razumemo. Postoji izreka: “Kad su anđeli blizu, pojavljuje se perje.” Obratite pažnju na boju pera jer čak i boje imaju značenje.

pero

6. Pronalaženje predmeta

Ponekad je predmet koji tražimo tačno ispred nas. Taj predmet predstavlja ono što mi povezujemo s tim predmetom. Možda je to prsten koji ste nasledili od vaše bake? Poklon od starog prijatelja s kojim bi možda ponovo trebalo da se povežete? Tražeći odgovor na neki problem koji vas muči možete nabasati na predmet koji naizgled sa tim nema nikakve veze, ali je i te kako povezan. Na primer: nalazite se zaglavljeni u vezi sa osobom koja vas pritiska, zbog koje se osećate stešnjeno i odjednom u šetnji nalazite stari sat bez kazaljki. Obratite pažnju i razmislite o poruci koju vam taj predmet nosi.

vreme

7. Mirisi

Poznati mirisi često mogu da nas dovedu do rešenja za kojim tragamo. Obično je to miris koji nas podseća na nekoga ili budi određenu emociju. Možda je to miris parfema koji je vaša baka koristila, a pojavljuje se na neuobičajenom mestu ili je to miris cveta koji vam budi određenu uspomenu, sećanje na koje treba da obratite pažnju jer je možda povezano s vašim pitanjem koje ste uputili Svemiru.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.