DA LI ĆETE BITI LEPI I KADA OSTARITE? - Ovi detalji to otkrivaju!

Za muškarce se nekad kaže da neki od njih stare kao šupa, a neki kao katedrala – ovi drugi su, s godinama, sve privlačniji. Nešto slično bi moglo da se kaže i za dame. Neke od njih samo postaju starije, a neke, bez obzira na sve veći broj godina, sve privlačnije.

Žena laže kada

Ima onih koji će se, kada su žene u pitanju, držati onog „što mlađe, to bolje“, ali ima i onih kojima su zrelije dame znatno privlačnije, i smatraju da one imaju mnogo više da ponude. To se neće odnositi na svaku stariju ženu, ali verovatno ste i same primetile starije dame koje su i dalje veoma privlačne. Ne samo fizički, već je u njihovom društvu prijatno, prosto zrače pozitivnom energijom, rado će vam pomoći kad mogu, instinktivno ćete se njima obratiti za savet, a čak i kada vam ništa nije potrebno od njih, rado ćete biti u njihovoj blizini.

reklame

vodič kroz vašu ribicu

Ma, samo kad se pojave, vama se osmeh razlije licem, i nadate se da ćete vi, kad dospete u njihove godine, bar upola biti kao one.

A kako muškarci reaguju na njih? Ako nisu udate (uglavnom veoma srećno), biće tu onih koji im se udvaraju, a biće i bračnih ponuda. I to vas, kad se o takvoj dami radi, nimalo ne začudi – potpuno razumete da bi neko želeo da ostatak svojih dana provede uz nju.

U čemu je stvar? Kako one postanu takve?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.