8. Osećaji

Ukoliko ste osetljiva i intuitivna osoba, vi stičete znanje kroz osećaje. Kada postavite pitanje na koje želite odgovor, imate li nekakav osećaj u stomaku, opšti osećaj nelagode ili osećate iznenadni protok energije koji se odnosi na vaše pitanje? Ponekad će vaše telo imati određenu reakciju. Obratite pažnju postoji li napetost u bilo kojem delu tela. Da li vam je vrat napet? To ukazuje na moguću blokadu u grlenoj čakri, možda vam poručuje da treba da izraziti svoju istinu? Je li vaša vilica stisnuta? To bi moglo da ukazuje na stagniranje Qi energije jetre, što znači da treba da se opustite. Slušajte svoje telo. Ono puno toga može da vam kaže!

Ako ste danas depresivni, niste vi krivi: Došao je tužni ponedeljak!

9. Ponavljanje prepreka

reklame

Ovo je vezano za ponavljanje događaja. Ukoliko nam se neprestano ponavlja ista prepreka, to je jasan znak da o nečemu treba da ponovo dobro razmislimo! Osećate li se blokirano u području ljubavi, posla, novca ili nečeg drugog? Šta vam to govori, šta treba da uočite i iscelite, kako bi uklonili poteškoće?

prepreka

10. Pokrenuta sećanja

Određena sećanja koja se niotkud aktiviraju su odgovor na pitanje koje smo postavili i te uspomene postaju znak za kojim tragamo. Ponekad je to sećanje na nešto što ne želite u svom životu. Ponekad je to podsećanje da ste nešto propustili, a sada to možete da nadoknadite. Možda je to sećanje na nekog posebnog u vašem životu ili na nekoga od koga se treba da se sklonite ili mu oprostite. Bez obzira na vrstu sećanja, ona se odnose samo na vas. Samo vi možete da dešifrujete poruku.

Atma.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.