Slučajnosti ne postoje. Ali, mnogi ljudi pripisuju neke stvari sreći, nesreći ili nekoj drugoj slučajnosti.

Ponekad tražimo znak da nam pomogne u određenoj situaciji. Tražimo vođstvo od neke više sile i čekamo… Čini nam se da niko ne čuje naše molitve.

Možda samo ignorišemo očigledne znakove kada se pojave.

reklame

10 načina pomoću kojih ćete znati da vam svemir pokušava nešto da vam kaže

ON TE VOLI, A TI NJEGA NE: Kako da na finjaka otkačiš frajera kome si sve?

1. Ponavljanje brojeva

Viđate li često iste brojeve na satu, na plakatima, tablicama, bilo gde? Takvi ponavljajući brojevi mogu dosta toga da vam kažu. Postoji razlog zašto primećujete ove brojeve! Ne ignorišite ih, već probajte da istražite u sebi i oko sebe razlog zašto vam se ovo stalno događa.

2. Pesme

Znakove možete dobiti kroz zvukove, poput muzike ili možete čuti određene reči ili izraze. Na primer, ujutru kad se probudite, prva stvar koju čujete je pesma koja se vrti u vašoj glavi i nastavlja da se ponavlja celi dan ili možete čuti samo određeni stih u pesmi, a zatim otkriti da je potpuno relevantan problemu koji vas muči. Obratite pažnju na ono što vam određena pesma poručuje. Podseća li vas na nešto tužno? Pruža li vam osećaj sreće? Ponekad takve ponavljajuće pesme s osećajem koji vam pružaju i rečima, predstavljaju znak. Samo počnite da obraćate pažnju i s vremenom ćete znati da prepoznate vođstvo.

HOROSKOP OTKRIVA: Ovim osobinama užasavate muškarce

3. Ispisane reči ili slike

Ukoliko ste “vidoviti” ili ste vizuelni tip, obratite pažnju na reči ili slike oko vas. Igrajte se: Postavite pitanje sebi jasno i razgovetno i onda posmatrajte svet oko sebe, otvorite čula kako biste zapazili znakove. Obratite pažnju na reklame i panoe na koje nailazite, plakate, poruke, grafite, ptice u letu… Razmišljajte o onome što ste videli, ali i o mogućoj simbolici. Mnoge poruke svemir nam ne daje direktno, već putem simbola i metafora.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.