oralni seks

– Tatina devojka je počela da mi se nabacuje, pa smo imali seks– počinje priču za britanski TheSun, u pismu “dragoj Diedre” ovaj mladić, a prenosi JutarnjiList.

– Tata bi mi poludeo kada bi saznao, ali jednostavno ne mogu prestati da mislim na nju. Imam 18 godina, tata ima 48, a njegova devojka ima samo 30… Spetljali su se kad sam imao 16. Oduvek mi je bila privlačna i pokušavao sam da flertujem s njom, a i ona sa mnom. Odjednom bi se pojavila naga pa bi, uz izvinjenje da se posle tuširanja zaboravila obući, otrčala u njihovu spavaću sobu.

reklame

povreda tokom seksa

Našao sam devojku pre tri meseca, ima 17 godina i mislim da sam zaljubljen. Ali tatina devojka je neki dan sa mnom razgovarala tokom doručka i pitala me da li bi voleo da mi pokaže kako se stavlja prezervativ. Zagrcnuo sam se i gotovo udavio…

Rekla mi je da odem na sprat. Skinuo sam se i kazala mi je šta bi trebalo da uradim. Dodir njenih ruku bio je sjajan i na kraju smo imali seks. Rekla mi je da sam velik i da bi htela ponovo. I ja bih to hteo, ali se bojim da bi me devojka mogla ostaviti ako sazna. Mislio sam da je pitam za trojku, možda bi nešto naučila jer nije baš iskusna, ali možda bi pomislila da sam kreten ili bi naprosto raskinula ako bi pomislila da sam čudak.

seksi test

“A ako moj tata sazna za ovo, raskinuće sa svojom devojkom, a mene će zamrzeti. Volim svoju devojku, ali ne mogu da prestanem da mislim na tatinu. Šta da radim?”

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.