Veza ti se raspada
Veza ti se raspada

Veza ti se raspada a ti očekuješ najbolje… Boje se da neće naći boljeg…

Žene ostaju u lošoj vezi zato što se boje biti same, nadaju se da će se stvari popraviti, ne žele povrediti decu, a često ih je strah rane koju nosi razvod.

Najčešći razlog zašto žene ne žele prekinuti lošu vezu jeste zato što se boje biti same. One će radije trpeti uvrede i poniženje, nego da se same suoče sa svime što život donosi. Neke od njih misle kako je samački život precenjen pa se zadovoljavaju i lošom vezom.

reklame

Razvod je rana

Bez obzira na to koliko njihov bračni život bio nepodnošljiv, velik broj žena ostaće u lošoj vezi zato što ste boje reakcije okoline. Razvod donosi određenu ranu s kojom se one nisu spremne nositi.

Biološki sat im otkucava

Biološki sat još je jedan od razloga zašto žene trpe nešto što ne bi trebale. Nakon godina uloženih u ljubavni odnos spremne su podneti i najveća poniženja kako bi dobile dete, naročito ako su prešle određene godine.

Ne žele povrediti partnera

Ponekad se problemi u vezi naziru već na početku, ali u fazi zaljubljenosti teško je to videti. Ali nakon što to shvatite, već je prekasno. Deca, zajedničke godine i lepi trenuci koje ste zajedno proživeli ne dopuštaju vam da povredite partnera, iako znate da vaša veza nema srećnu budućnost.

Ne propustite: Prvo slovo vašeg imena vam određuje sudbinu

Ne žele povrediti decu

Razvod je izuzetno bolno iskustvo, naročito za decu, pa se žene na takav korak teško odlučuju. Žele im pružiti normalan život, a ono što nikako ne žele je odvajati ih od oca. Upravo zbog toga boje se otići i suočiti sa životom samohrane majke.

Veza ti se raspada
Veza ti se raspada

Veza ti se raspada a nadate se da će se stvari popraviti

U nekim situacijama jednostavno je teško otići zato što se opet iznova nadate da će se stvari poboljšati. Verovatnoća da se nešto tako dogodi je jako mala. Umesto toga, moguće je da vaš partner još više počinje iskorišćavati vašu dobrotu, a vaše pretnje da ćete otići naprosto ignoriše.

Misle da neće naći boljeg

Teško se upustiti u nešto nepoznato, pa se pripadnice lepšeg pola često drže onog što znaju zato što se boje šta sledi. Zanemaruju partnerove mane zato što misle kako neće naći boljeg od njega. Najbitnije je skupiti hrabrost i probati promeniti život zato što smo za vlastitu sreću odgovorni mi sami.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...