Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra 2019

Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra 2019: U drugoj decembarskoj sedmici najveće šanse za sreću i uspeh imaju osobe rođene u znaku Lava, Strelca i Device. Saznajte šta vas očekuje u ovom periodu na svim životnim poljima u nedeljnom horoskopu.

OVAN – Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra

LJUBAV:

Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav doneće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeće vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA

Rešite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Sad ćete saznati šta je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete raditi kvalitetnije. Rešenja su blizu.

ZDRAVLJE & SAVET

reklame

Omogućite sebi više sna i više odmora.

Ne propustite: Godišnji horoskop za 2020 godinu svaki znak posebno

BIK – Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra

LJUBAV:

Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

KARIJERA:

Mogli biste da se zategnete u situaciji da nešto treba da pustite da ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god bude ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

ZDRAVLJE&SAVET:

Ne propuštajte relaksaciju.

Ne propustite: Kineski godišnji horoskop za 2020. godinu: Godina pacova donosi magiju

Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra 2019

BLIZANCI – Nedeljni horoskop od 9 do 15 decembra

LJUBAV:

Izgledno je da će se pojaviti prilike za kvalitetniji emotivni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Oni u vezi će isto biti bolje.

KARIJERA:

Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET:

Bavite se nekom borilačkom veštinom.

Ne propustite: Nostradamusov krug tačno otkriva budućnost: Zamisli pitanje i odgovor će odabrati tebe!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...