Venera u Ribama od 10. februara do 6. marta 2018

Od 11 do 15. januara 2018. Sunce i Venera su kvadratu sa Uranom, Merkur ulazi u Jarca – Iznenadne promene i neočekivana dešavanja-budite oprezni !

Kako su od juče Venera i Sunce u Jarcu ušli u kvadrat sa Urannom u Ovnu, kod mnogih su krenula razna neočekivana dešavanja, nagle promene koje donose kod nekih manja, kod nekih veće uzbuđenje. Bilo da je reč o nekim manjim naglim promenama, kao što su iznenadne posete, susreti, bilo neke veće kod onih kod kojih su ove planete u kontaktu prave neki aspekt sa natalnom planetom, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović.

Sunce i Venera u kvadratu sa Uranom a Merkur ulazi u Jarca

Kod nekih one donose nagle sukobe, zbog pojačane napetosti. Kod mnogih ima više stresa, koje neočekivana dešavanja donose. Najviše će osetiti ove napete aspekte svi oni koji imaju: Sunce, Mesec, ili podznak, vrh 7, ili 4. i 10. oko 24. stepana u kardinalnim znacima:Ovnu, Raku, Jarcu i Vagi.

reklame

Mnogi će se pod tim uticajem sukobljavati sa nečim. Neki će pokazati inat, ne popuštaju i to dovodi do konflikata, a kod nekih bi moglo da dovede i do naglih rastanaka, prekida nekih odnosa. Ne brzajte, ne žurite, ne ulazite u nagli rizik, ako imate neku planetu tu. Mnogi će ući u nešto što je neizvesno. Mesec je u poslednjoj četvrti u Škorpiji i bio je u pre podne i popodne u konjukciji sa Marsom. Tako da je ljutnje ili pojačanih strasti bilo više. Mesec u Škorpiji u poslednjoj četvrti lakše dovodi do prekida ili kraja nečega. Takođe do pojačane ljubavne strasti i privlačnosti ili kod nekih do ljubomore ili negativnih emocija, koje nisu lake. Povoljno je što je Mesec u poslepodnevnim satima i ranim večernjim u sekstilu sa Suncem i Venerom. To može malo da ublaži situaciju, da posle bure donese blago smirenje i kod nekih nalaženje rešenja, ako ima jake volje, a biće je kod fiksnih znakova.

Ovo su dani kada nije dobro ući u rizik, neizvesnost, mada će mnogi ući. Ako uđete recimo u novu vezu, ona pod uticajem kvadrata neće potrajati. Ako uzmete u neki finansijski rizik i to se može pokazati kao nepovoljno. Budite oprezni i ne žurite sa odlukama. Merkur je ušao danas u Jarca i to sa razlogom da pomogne da vaše odluke, razgovori, komunikacija i dogovori budu više zasnovani na razumu, na činjenicama, na korisnim stvarima, da objektivno sagledate stvarnost.

loading...