SEKS PO HOROSKOPU: Koji znak je vaš idealan partner u krevetu

0
7838
Seksi saveti

SEKS PO HOROSKOPU: Između nekih znakova postoji neopisiva energija i neprolazna hemija, saznajte koji znak bi vam bio odličan seksualni partner.

 

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila. Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševiće ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu.

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primetio i neko sa strane. To su dve suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajantsvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvek će želeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića. S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 27. jul 2019. Оvan da se osloni na kolege, Bikovi budite strpljivi, Blizanci dobro, Rakovi pazite na ishranu, Lav samouveren, Vaga nervozna

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.