SEKS PO HOROSKOPU: Koji znak je vaš idealan partner u krevetu

0
7705
Seksi saveti

SEKS PO HOROSKOPU: Između nekih znakova postoji neopisiva energija i neprolazna hemija, saznajte koji znak bi vam bio odličan seksualni partner.

 

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila. Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševiće ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu.

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primetio i neko sa strane. To su dve suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajantsvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvek će želeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića. S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Pročitajte i  Mesečni horoskop za maj 2019: Lavu je dosta burnih ljubavi, poslovni izazovi za Jarca, Biku je preko potreban odmor

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.