Kako da zadržite dobrog muškarca

Kako da zadržite dobrog muškarca: Pojedine žene uspevaju da nađu momke koji ne samo da su slobodni, uspešni i atraktivni već imaju i dobro srce i glavu koja im stoji čvrsto na ramenima. Da li se ikada zapitate kako one uvek uspevaju da pored sebe imaju dobre muškarce?

Takve dame se trude da nađu partnere koji se ne plaše da se otvore i pokažu i svoju emotivnu stranu, ali su u isto vreme svesni svoje muževnosti.

Predstavljamo vam 10 načina kojima ćete uspeti da zavedete i zadržite ovakvog muškarca.

reklame

1. Budite svoje

Ovo je najvažnija stvar jer ako se pretvarate da ste nešto što niste samo da bi vas on primetio – u startu pravite grešku. Čak iako mu zbog “promene vaše ličnosti” zapadnete za oko, ta veza neće trajati.

Kako da zadržite dobrog muškarca

2. Budite prisutne

Priključite se nekoj lokalnoj grupi u kojoj je i on, započnite razgovor sa osobom do njega ili radite nešto produktivno njemu pred očima kako biste mu privukle pažnju. Vodite računa da ga ne proganjate; jednostavno mu stavite do znanja da ste tu.

3. Budite iskrene

Budite iskrene u svemu što radite i pričate. To važi za sve aspekte vašeg života. Muškarci su mnogo pronicljiviji nego što žene misle; mnogi prepoznaju kada ih partnerke lažu i ne vole to. Ako vas ne voli zbog toga ko ste i šta radite, onda vas nije ni vredan. A ako mu se dopadate, biće vam zahvalan što ste od početka bile iskrene prema njemu.

Kako da zadržite dobrog muškarca

4. Budite inspirativne

Da li postoji bolji način od toga da vam sve što radite u životu bude neki vid zabave? Budite srećne i nasmejane; zračićete pozitivnom energijom i tako privlačiti ljude oko sebe.

5. Budite atraktivne

Ovaj korak ženama uvek pričinjava najviše nervoze jer ma koliko da se sređuju, na kraju nisu zadovoljne. Međutim, nije toliko teško jer većina muškaraca zaista više voli devojke koje neguju prirodni izgled. To se lako postiže sa samo mrvicom šminke, slatkom majčicom i repićem na glavi. Ovo je, naravno, samo jedan primer.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.