Doteraj se, zašto da ne. Pokažite mu da ti je stalo do toga da ostaviš što je moguće bolji utisak i očekuj da se i on potrudi.

Ako osetiš da bi “to moglo biti – to”, budi spremna i da prekršiš svoja pravila.“Jedna moja prijateljica klela se da nikada ne bi izlazila s dečkom ako je više od pet godina stariji od nje, a sada je srećno udata za 14 godina starijeg čovjeka”, rekla je jedna čitateljka.

reklame

Daj mu do znanja ako želiš da ga vidiš ponovo. Spomeni nešto o čemu ste razgovarali te večeri. Recimo: “Smejaću se toj priči o tvom psu sve do sledećeg našeg susreta.” Ili, evo jedne zaista originalne ideje, jednostavno mu reci: “Želim da te vidim ponovo.

OVAKO SE MUVAJU DEVOJKE: Muškarci, učite od pravih majstora i džentlmena!

Ovo nemoj da radiš ako želiš da ti veza uspe

Ne govori o bivšima. Želiš li da slušaš o njegovim bivšim devojkama? Ne. Onda je to rešeno. Ovo pravilo važi i za internet. Sigurni smo da muškarac s kojim izlaziš ne bi voleo da gleda tvoje fotografije na Facebooku na kojima se ljubiš sa svoja tri bivša.

Nemoj prebrzo odustati. Ne događa se svima vatromet nakon prvog poljupca. Nekada hemija sporo deluje. Ona uopšte ne mora biti poput šibice koja u svakom trenutku može buknuti.

Ne šalji poruke za stolom. Osim, ako je jedno od vas lekar na dežurstvu (a i u tom slučaju, zar nisi mogla pronaći neki drugi termin za prvi sastanak?)

zdravakrava.24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.