Šest načina da saznaš je li zagrejan za tebe i hoće li to ikada biti. Šta (ne) treba da radiš na prvom sastanku, šta obući, treba li da pustiš njega da plati ili da insistiraš da ti to učiniš. Sledite ove smernice i smanjićeš uobičajen stres zbog prvog sastanka.

Sluša li te pažljivo?

Jeste li mu ti “plus jedan”? Ako ga prijatelji pozovu na venčanje ili na večeru, a on te ne povede sa sobom, to je loš znak.

Zove li te ili ti samo šalje poruke? Ako mu je zaista stalo, poželeće da ti čuje glas i saznati kako si.

reklame

Sluša li te pažljivo? Muškarac koji je zaista zainteresovan za tebe poželeće da čuje tvoje mišljenje o svemu – o svetu, muzici koju voliš, hrani, poslu.

On je blizak (jako blizak) s mnogim ženama? Ako se i nakon određenog vremena ispostavi da i dalje ima mnoštvo prijateljica i da se stalno trudi da im bude pri ruci, to treba biti znak za uzbunu. Ako te zaista voli, prestaće da bude rame za plakanje drugima. Jednostavno neće imati vremena za njih jer će želeti da se posveti tebi.

Predstavlja li te poznanicima? Ako te upozna sa svojim prijateljima, rođacima i porodicom, to je znak da te doživljava kao važnu osobu u svom životu (ne samo u svom seksualnom životu).

Primećuješ li da razmišlja o tebi i kad nisi tu? Ako spomene da je gledao film za koji je siguran da bi se i tebi svideo ili ako prati tvoje omiljene emisije i kad niste zajedno, znači da je vreme da se na tvom licu pojavi najlepši mogući osmeh. Da, upravo sad!

Foto: Pexels

Šest stvari koje bi trebalo da učiniš

Ograničite svoja očekivanja. Nemoj razmišljati o sastanku kao o “samo prvoj večeri do kraja vašeg zajedničkog života”. Jednostavno, uživaj u trenucima bez opterećivanja time šta donosi budućnost.

Pa šta ako nemate ništa zajedničko! Neki stručnjaci tvrde da veze dvoje ljudi, sličnih po temperamentnima i interesovanjima, postaju dosadne. Ili se, u najboljem slučaju, pretvore u dobre prijatelje, kojima je strast potpuna nepoznanica. Zato, kakve veze ima što je on profesionalni vozač Formule 1 (dobro, hipotetički), a ti nemaš ni vozačku dozvolu.

Budi svesna da te je verovatno guglao. Bolje da budeš spremna da mu objasniš onu fotografiju na kojoj se vrtiš oko šipke (šala). Ipak, imaj na umu da će on na prvi sastanak doći sa “predznanjem” o tebi. Izguglaj i ti njega, ali ne donosi previše zaključaka na osnovu podataka koje izbaci pretraživač. Puno bolji dojam o njemu (kao i on o tebi) steći ćeš kad se upoznate “oči u oči”.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.