Pročitajte dnevni Dnevni horoskop za sutra na šatrovačkom, ali zapamtite tačnije od ovoga ne postoji

Ovan: Štani se u votuži ne šavade slučajno. Čajnoslu jeni ni to ćeš što nasda stisre osobu juko sini učekiva`. Rutinski uslovizaponje. Balotre bi da se vijezdra nitehra, šatruje besnopile.rs.

Bik: Steni uzumelizaranje šta je ljenavo usoba htela da vam žeka. Sve ste ugrešnozaponje tumapročili. Vljezdra jeni šelo.

reklame

Blizanci: Upustilistezapronje likupri da jednoj usobi neteskre žnjupa na bese. Ćeteima vuno šansu snijeka. Uterujete za prenje sa slovimapo, udmarajte loma. Vljezdra ok.

Rak: Bavlju na vipr gledpo jetra tkokra, ali ume da bude do jaja. Žitesedru sa umnjivimzasunje camafa zbog repa. Sinusi su vam prepuni svega, viri vam lobe idu vam nusli.

nedeljne astro prognoze od 8. do 15. maja 2017

Lav: Voljena osoba je konačno sredila svoja njesra i žitraće vam bavlju i canjepr. Uživajte. Saopo vam nasda ne ide od ukeza runje. Vezebez. Sokvi tisakpri.

Devica: Šava umotivna nastra ličnosti danas će doći uminirati. Urtner će snepr ocreće vašom osećajnošću. Vitepra novi npla za saopo. Zdravlje dobro.

Vaga: Nikako da pitesku hrabrosti i iznesete šava usećanjazaonje. Osoba mapre kojoj jitega ta usećanjazaonje nije du[noravna. Dajteoprav ukazano uverenje. Maksto vam loše vari nuhra.

Škorpija: Izbegavate sretsu sa uvšombi ljubavi. Nasda prekinite tu pglu situaciju. Svoje ujnezatanje ne čajtepri bilo kom. Njema vina, njema kanješljo.

Strelac: Njestra u ljubavi stopnon. Ćomsre zuve vam je jaka i sve će to ubroditizapenje. Utuacijazasinje sa repama je ljabu, loma se baci na štednju. Umunitet vam je saopr.

Jarac: Zarobljeni ste u svom čMarobnom krugu i nikako da iz njega izadjete. Urtner već bigo živce. Disebu tebra, Ulaziš u rizične poslove. Idite kod karle i prekontrolišite holesterol.

Vodolija: Ple dan za one u dugoj vezi. Vaše strasti će da podlu i biće vam uzbudljivo, možda i padne neko canjepr. Upetiste za nanje.

Ribe: Vaš osmeh je cioba partnera na kolena. Samo tako nastavite. Umete da širite pozitivnu energiju. Danje ulega će te iscima na jamza neke repa da mu daš. Zdravlje je odlično.

loading...