Dnevni horoskop za 18. oktobar 2018. Loša komunikacija na poslu za Ovnove, Bik trpi kritike partnera, Rakovi, oprez na poslu!
Dnevni horoskop za 18. oktobar 2018. Loša komunikacija na poslu za Ovnove, Bik trpi kritike partnera, Rakovi, oprez na poslu!

Sve ove osobine ženu čine još privlačnijom, ali ima muškaraca koji s tim kvalitetima jednostavno ne znaju da se nose

1. Samouverenost

Mnogi muškarci priznaće da ih privlače samouverene žene koje se ne boje da otvoreno izražavaju svoje stavove i razmišljanja, ali ponekad ih se pomalo i boje. Međutim, pravi muškarci neće se povući pred samouverenom i samopouzdanom ženom niti će pokušavati da “uguše” te njene kvalitete.

2. Nezavisnost

Nekada su žene u potpunosti zavisile od muškaraca i njihovog novca, ali danas je u većini delova svijeta situacija drugačija. Žene se same brinu o sebi, zarađuju svoj novac i uživaju u tome što su slobodne. Pravi muškarac neće se osećati ugroženo u društvu nezavisne žene.

3. Prihvatanje sopstvenog tela

reklame

Nije važno imate li vitku ili puteniju figuru, jeste li visoki ili niski, bledi ili maslinaste puti… Važno je kako se osećate u svom telu. Prihvatanjem sopstvenog tela onakvo kakvo ono jeste projektujete zadovoljstvo i samopouzdanje. Mnogi muškarci potvrdiće kako se u svoje partnerke nisu zaljubili zato što su izgledale “savršeno”, nego zato što ih je oborila s nogu njihova pozitivna energija i pozitivan stav prema svom izgledu.

4. Neustrašivost

Iako muškarci vole kada žena im potrebu da se oseća sigurno i zaštićeno uz njih, vole i neustrašive žene koje su uvek spremne na rizik ili životnu avanturu.

5. Umerena samokritičnost

Svatko od nas ima dužnost da povremeno preispita same sebe i uputiti sebi pokoju konstruktivnu kritiku zbog koje možemo postati bolji, ali preterana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Nemojte stalno osuđivati sami sebe, umanjivati svoj uspeh, tražiti nešto negativno u svakoj pozitivnoj stvari koja vam se dogodi. Kada vam neko uputi kompliment, prihvatite ga s osmehom, a ne s komentarom koji automatski pobija lepu stvar koju vam je neko rekao.

zadovoljna.hr

loading...