RECI MU OVO DA GA SKROZ UNIŠTIŠ: 3 rečenice koje muškarca ubijaju u pojam

Ne, nije samo jedno. Tri rečenice muškarca izuvaju iz cipela i čine da se osećaju jadno i bedno. Ako ne želite da ga načisto upropastite, onda nikada nemojte da izgovorite tri rečenice.

Muškarci su, zapravo, prilično osetljive biljke u nekim situacijama, tako da ih čak i naizgled bezazlena primedba može potpuno izbaciti iz takta i napraviti im pravi kratki spoj u mozgu. Magazin “Metro” je izdvojio tri situacije koje će sasvim uspešno da vam upropaste i dan i njegovo samopouzdanje.

Ne verujete? OK, isprobajte ovo: kad vaš dragi nešto popravi u kući i ima ponosnu facu koja govori “Vidi kako sam ja to majstorski uradio”, vi to ovlaš pogledajte, protresite i recite nešto poput “Mhhm, Dejan/Pera/Dragan (vaš bivši) je bio pravi majstor za takve stvari.” U stvari, nemojte ako vam je život mio ili ako imate bilo kakve planove s njim, jer ćete dane i dane potrošiti pokušavajući da se iskupite za ovu kardinalnu grešku.

reklame

Zapamtite – bivši frajeri ne postoje, progutala ih je neka druga dimenzija i oni se ne spominju. NIkad. Ni kad umru.

10 znakova da žena LAŽE

Druga situacija je kad neoprezno ispalite da je Mirko/Nikola/Aca (njegov ortak) baš zgodan … I opet će nastati neprijatni tajac, on će izgledati kao da su mu sve lađe potonule, a u sledećih nekoliko dana moraćete da slušate priče iz detinjstva u kojima je dotični drugar ispao neviđeni “smrad”.

I na kraju, najmanje drastična, ali ipak drastična situacija i neobično bolna za svakog muškarca koji ima imalo iskustva sa ženama – pitanje “Izgledam li debelo u ovome?” Svaki iskusniji muškarac poželeće da ste spomenuli bilo koju od prve dve situacije jer je potpuno svestan da je u šah-mat poziciji i da ništa što kaže ne može da prođe nekažnjeno… A ne može ni da prećuti.

Prva.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.