RECI MU OVO DA GA SKROZ UNIŠTIŠ: 3 rečenice koje muškarca ubijaju u pojam

0
7865
RECI MU OVO DA GA SKROZ UNIŠTIŠ: 3 rečenice koje muškarca ubijaju u pojam

Ne, nije samo jedno. Tri rečenice muškarca izuvaju iz cipela i čine da se osećaju jadno i bedno. Ako ne želite da ga načisto upropastite, onda nikada nemojte da izgovorite tri rečenice.

Muškarci su, zapravo, prilično osetljive biljke u nekim situacijama, tako da ih čak i naizgled bezazlena primedba može potpuno izbaciti iz takta i napraviti im pravi kratki spoj u mozgu. Magazin “Metro” je izdvojio tri situacije koje će sasvim uspešno da vam upropaste i dan i njegovo samopouzdanje.

Ne verujete? OK, isprobajte ovo: kad vaš dragi nešto popravi u kući i ima ponosnu facu koja govori “Vidi kako sam ja to majstorski uradio”, vi to ovlaš pogledajte, protresite i recite nešto poput “Mhhm, Dejan/Pera/Dragan (vaš bivši) je bio pravi majstor za takve stvari.” U stvari, nemojte ako vam je život mio ili ako imate bilo kakve planove s njim, jer ćete dane i dane potrošiti pokušavajući da se iskupite za ovu kardinalnu grešku.

Pročitajte i  Želiš da ti kaže šta zaista oseća? Terapeuti za veze preporučuju 5 načina kako da pomogneš dečku da ti se otvori

Zapamtite – bivši frajeri ne postoje, progutala ih je neka druga dimenzija i oni se ne spominju. NIkad. Ni kad umru.

10 znakova da žena LAŽE

Druga situacija je kad neoprezno ispalite da je Mirko/Nikola/Aca (njegov ortak) baš zgodan … I opet će nastati neprijatni tajac, on će izgledati kao da su mu sve lađe potonule, a u sledećih nekoliko dana moraćete da slušate priče iz detinjstva u kojima je dotični drugar ispao neviđeni “smrad”.

I na kraju, najmanje drastična, ali ipak drastična situacija i neobično bolna za svakog muškarca koji ima imalo iskustva sa ženama – pitanje “Izgledam li debelo u ovome?” Svaki iskusniji muškarac poželeće da ste spomenuli bilo koju od prve dve situacije jer je potpuno svestan da je u šah-mat poziciji i da ništa što kaže ne može da prođe nekažnjeno… A ne može ni da prećuti.

Prva.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.