Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. donosi požude, strasti i intenzivna osećanja. Sada je vreme da se oslobodimo svih ograničenja

0
2455

JARAC

Sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj pun Mesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da u životu nema pravila i da je svaka osoba jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što ih čini radosnim.

Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019
Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. godine

VODOLIJA

Vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mesec se dešava u vašem polju karijere, što vam može doneti neki kraj ili novi početak. Sada mogu da vam se otvore velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedine Vodolije mogu imati kontakte ili dešavanja sa jednim roditeljem ili šefom.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2019: Jarac zavodljiv i šarmantan, Lav izgara na poslu, zanimljiv put pred Škorpijom

RIBE

Treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum, jer postoji mogučnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku, on će vam davati vrlo kreativan period. Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako, ovo je olakšavajući period, samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.