Foto: mysticalraven.com

Naš podsvesni um ima veliki uticaj na to kako se ponašamo, šta radimo i kako vidimo stvari oko nas. Naš podsvesni um skladišti sve što smo ikada videli, osetili i na šta smo naišli.

Ovaj test sa slikom i ono što ste prvo ugledali otkriva što vam je najvažnije u ljubavi. Sve se to temelji na Frojdovoj teoriji nesvesnog uma.

Sigmund Frojd nije baš izmislio ideju svesnog nasuprot nesvesnog uma, ali ju je zasigurno učinio popularnom i to je bio jedan od njegovih glavnih doprinosa psihologiji.

reklame

Nesvesni um obuhvata mentalne procese koji su nedostupni svesti, ali koji utiču na rasuđivanja, osećanja ili ponašanje. Prema Frojdu, nesvesni um je primarni izvor ljudskog ponašanja. Kao ledeni breg, najvažniji deo uma je deo koji ne možete videti.

Naša osećanja, motivi i odluke su zapravo snažno pod uticajem naših prošlih iskustava i pohranjeni su u nesvesnom.

Iako smo potpuno svesni onoga što se događa u svesnom umu, nemamo pojma o tome koje su informacije pohranjene u nesvesnom umu. To je mesto gde ovaj test nastupa.

Pogledajte sliku ispod i neka vaš nesvesni um odabere životinju koju ćete prvo ugledati.

Sada kada imate odgovor, otkrijmo što svaki od njih znači.

Ako ste prvo ugledali lisicu

Foto: mysticalraven.com

Vi ste pozitivni i romantični.

Ako ste prvo ugledali lisicu, vrlo ste pozitivni i romantični po prirodi. Ova slika predstavlja iluziju zalaska sunca zbog narandžaste boje, tek na drugi pogled otkriva se životinja. Imate vrlo jaku vezu s prirodom i u ljubavi tražite osobu sa sličnim vrednostima, piše Mystical raven. Priče govore da je lisica prepredena i duhovna.

Ličnost: Vi ste vrlo časna osoba, mudrost je vaša prirodna super-moć.

Odnosi: Sloboda je za vas vrlo važna. Ne smeta vam dugoročna veza, sve dok se ne osećate zarobljeno.

Ako ste prvo ugledali delfina

Foto: mysticalraven.com

Vi ste inteligentni i mirni.

Ako ste prvo ugledali delfina, vrlo ste sofisticirani i često vas sreća prati. Što se tiče vašeg ljubavnog života, tražite inteligentnu i mirnu osobu. Vrlo ste šarmantni, ljudi vole da budu u vašem društvu i vi to volite. Pametni ste i inteligentni, što predstavlja uravnotežen stav.

Ličnost: Ljubaznost, mir i harmonija opisuju vašu ličnost.

Odnosi: Želite veliku porodicu, vrlo veliku. Brinete o svima, čak i svim svojim dalekim rođacima i uvek pamtite njihove rođendane i što im se sviđa.

atma.hr

loading...