RAK

Vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se izdešavalo ostaje iza vas, dok ovaj pun Mesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak. Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, srećni i da im se ispuni san koji su jedva dočekali. Šta god da vam se desi, živite u sadašnjosti i verujte u lepše sutra.

Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019
Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. godine

LAV

Vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. jula pa nije najbolje ako mislite destruktivno, a mnoge osobe mogu osetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mesec će biti u vašem prirodnom polju doma, porodice, novih početaka gde može uzdrmati sigurnost u vašem domu, porodici ili jednim roditeljem. Potrebno je da budete mirni.

DEVICA

reklame

Mnoge Device koje su slobodne sada treba da se što više kreću ili izlaze, jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promene se mogu dešavati sa ovim punim Mesecom. Odlazak na put ili neki očekivani cilj može da se realizuje. Naglašene su poslovne ponude vezane za inostranstvo ili inostrane projekte.

loading...