VAGA

Kod vas se dešavaju već od 15. maja mnoge povoljnosti sa kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsednuti uspehom, jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrednosti. Ovaj pun Mesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje. Vaše vrline i vrednosti mogu direktno da vam daju položaj.

Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019
Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. godine

ŠKORPIJA

Kod vas se dešava ovaj pun Mesec koji vam donosi promene na ličnom, kreativnom, finansijskom, seksualnom i fizičkom planu. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite ko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć. Vi sada niste spremni da menjate svoje standarde  i potrebe, a ne možete ni menjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1. jula će pokretati poslovne i emotivne veze.

STRELAC

reklame

Vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovnih partnera. Pun Mesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvesti, a kojih niste ni svesni.

loading...