Single dečka

Single život: Ako za vas sudbina još nije našla par, ne očajavajte. Naučite da uživate u svojoj slobodi, koja nekad može biti lepša od bilo koje veze. Čekajući muškarca koji će vas usrećiti, potrudite se da shvatite sve prednosti “single” života.

1. Više kvalitetnog vremena za prijatelje i porodicu: Možete posvetiti svu pažnju svojim prijateljima, druženju, porodičnim okupljanjima i opušteno uživati u vremenu sa dragim ljudima, a da vam niko nije “za vratom”.

2. Flert bilo gde i bilo kada: Flert je veoma bitan deo “samačkog života”, koji vas usrećuje i zabavlja, diže samopouzdanje, čini da se osećate privlačnom i atraktivnom, i pre svega pruža vam ogromne mogućnosti da upoznate nove i interesantne ljude.

reklame

3. Ne morate da trpite tuđu nervozu, frustraciju i iritantne navike: Brinete samo o sebi, trpite samo sebe, imate svoj mir i svo vreme ovog sveta da ga posvetite sebi. Ne morate da podnosite muške ispade, nervozu, dreku, prebacivanja, naporno ponašanje ili možda nepodnošljivu ljubomoru. U “samoći” oslobođene ste svega toga!

Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

4. Možete da se fokusirate na SVOJE snove i ciljeve: Jedna od najvećih prednosti “single” života jeste što imate svo vreme ovog sveta da ga posvetite ispunjavaju svojih dugogodišnjih ciljeva i snova. Imate priliku da se posvetitie unapređenju svoje karijere, studija, ili jednostavno da se posvetite stvarima koje volite i koje vas čine ispunjenom, a za koje ne biste imali vremena (a možda ni volje) da ste u ljubavnoj vezi.

5. Više vremena za zabave i raznorazne aktivnosti: Imate potpunu kontrolu nad svojim vremenom, možete da se provodite do mile volje, ili možda naučite novi jezik, odete u teretanu, pročitate omiljene knjige ili pogledate nove filmove.

6. Sami kontrolišete svoj novac: Vaš novac je samo vaš, nikom ne morate da polažate račune ili izdvajate novac za poklone i raznorazne prilike.

7. Imate priliku da bolje upoznati sebe: Poslednje, ali ne i najmanje važno jeste prilika da otkrijete ko ste zaista, da postanete bolja osoba, shvatite šta volite, šta ne, šta želite od života i od budućeg partnera.

 

Stefana Pavlović / onaportal.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.