5. Širenje tračeva

Jedno je komentarisati nešto sa najboljom drugaricom, a nešto sasvim drugo pokušavanje da se zbližite sa drugima pomoću širenja neproverenih informacija o drugim ženama! Time govorite samo o sebi, ne o njoj.

6. Neprikladni komplimenti

“Super ti je kosa, ali bolje bi ti stajala još kraća” ili “Jesi li oprala kosu, baš je lepa?”, “Vidim našla si novog dečka! Znam ja njega, dobar frajer. Muvao me prošle godine, al mi je bio dosadan, možda sa tobom klikne”… nisu komplimenti. Ako nemate pravi kompliment, bolje ćutite.

7. Izbegavanje razgovora

reklame

Ovakvo ponašanje nije čudno kada je reč o ženama. Svima drugima će ispričati zašto i kako ju je koleginica ili drugarica iznervirala, ali baš njoj se uglavnom neće obratiti. Kada ovo učinite, drugi će vas gledati kao nesposobne da se suočite sa problemom kao odrasla osoba.

8. Odavanje tuđih tajni

Ako ste obećali da ćete ćutati – to i učinite! Zapamtite, tuđoj tajni treba pristupiti onako kako biste voleli da drugi postupaju sa vašima. Time iskazujete poštovanje prema osobi koja vam se poverila, ali i otkrivate da ste čovek od reči.

ZBOG OVOGA TI DEČKO NIŠTA NE VERUJE: 10 razloga zašto je on ljubomoran i sumnjičav

9. Takmičenje i gluma

Uspeh druge žene može biti odlična motivacija i primer na koji se možete ugledati. Ali, sa druge strane, to može biti i izvor frustracija i opravdanje za vašu pasivnost. Svet nije tako mali da bi samo jedna žena mogla da uspe! Ako vam smeta druga žena, nije vam simpatična ili nemate dodirnih tačaka sa njom, nemojte licemerno glumiti, već jednostavno nemojte da se družite sa njom.

10. Blaćenje tuđeg partnera

Bilo da je u pitanju prijateljica ili sestra, žene često smatraju da imaju pravo da ogovaraju tuđeg partnera ili da pitaju tu ženu zašto ga trpi. Osim ako je reč o zlostavljanju i nasilju, nemate pravo da sudite o tuđem izboru, niti možete da znate sve detalje njihovog odnosa!

stil.kurir.rs / besnopile.rs

loading...