Julija kaže da je prilično lako postala zvezda na ovoj društvenoj mreži, ali i da to ima svoju cenu.- Polovina pratilaca su fanovi, a druga polovina hejteri. Neki kažu da me obožavaju, a drugi me mrze zato što sam bogata – iskrena je ova Ukrajinka. Ona sebi zaista može da priušti stvari o kojima drugi ne smeju ni da maštaju, pa tako bez problema leti u Moskvu samo da bi otišla kod svoje frizerke.

reklame

“Navikla sam na taj salon i zadovoljna sam njihovom uslugom. Kada dođem, zatvore samo zbog mene i mog društva i posluže nas mojim omiljenim šampanjcem. Meni je to normalna stvar. Kada imate novac, imate i slobodu i ne poznajete granice. Ljudi me mrze i ponašaju se kao da sam ja kriva što sam bogata. Nisam ja birala svoj život, rodila sam se bogata”, rekla je Julija u emisiji.

Ipak, otkriva Julija, i njen život krije poteškoće.

“Roditelji me dosta pritiskaju jer očekuju da postignem više od njih. Žele da budem lepa, pametna, elegantna, obrazovana – rečju, savršena”, kaže Julija, a mora se priznati da je, makar po bogatstvu, zaista teško nadmašiti roditelje milionere….

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.