Ne gubite vreme s nekime ko nije previše zainteresovan za vas i s kime se ne osećate srećno i ispunjeno. Naučite da prepoznate znakove koji otkrivaju njegovu pravu zainteresovanost

Važno je zapamtiti da su dobar materijal za ozbiljnu i srećnu vezu muškarci koji vam poklanjaju pažnju, zanima ih šta imate da kažete, pažljivo vas slušaju, uvek će vam pomoći u nevolji ili će pokušati da vam olakšaju život kada je teško.

Obratite pažnju na neke stvari u njegovom ponašanju od trenutka kada se upoznate pa na dalje. Tako ćete znati koliko je ozbiljno zainteresovan za ljubavnu vezu s vama. I zapamtite, ne gubite vreme s nekim ko nije previše zaniteresovan za vas i s kime se ne osećate srećno i ispunjeno, jer tamo negde vas čeka prava ljubav.

Pratite govor tela tokom upoznavanja

reklame

Ako je muškarac zainteresovan i sviđate mu se, uspostaviće s vama kontakt očima, osim možda ako je pomalo stidljiv. Nagnuće se prema vama dok razgovarate jer tako podsvesno pokušava da se zbliži.

Neki muškarci će izmisliti razlog da vas lagano dodirnu po ramenu ili rukama. Drugi će se simpatično ljuljuškati jer ne mogu da mirno stoje uz ženu koja im se sviđa.

On je pravi muškarac za vas

Ako je muškarac iskreno zainteresovan za ozbiljnu vezu, tražiće broj telefona. Kasnije će želeti da upoznati vaše prijatelje i porodicu, a neće to izbegavati.

Takođe, pozvaće vas da upoznate njegove. Većina muškaraca će vam davati komplimente tu i tamo i biti zainteresovana za vaše želje i potrebe. Na primer, zapamtiće koja vam je omiljena boja, kada vam je rođendan…

Kada idete, na primer, iz prodavnice uzeće torbu s namirnicama i neće očekivati od vas da to nosite. Tretiraće vas kao damu, biti ponosan što vas ima i to svima davati do znanja, i jako će paziti da se uz njega ne osećate neprijatno. Gledaće kako da vam ulepša dan i ponekad vas prijatno iznenaditi sitnicom. Imaće želju da vas zagrli, poljubi i reći vam da vas voli.

Bežite od njega što dalje

Kada stalno kasni ili se ne pojavi na dogovorenom mestu, to je dobar razlog za sumnju u njegove ozbiljne namere. Isto je i ako vas ne nazove ili ne odgovara na propuštene pozive, SMS, poruke na društvenoj mreži itd.

Da on nije za vas možete shvatiti i po ponašanju dok ste u društvu. Ako vas ismejava ili omalovažava i ne mari što vas dovodi u nezgodnu situaciju, nemate više šta tražiti s njim – to vam u životu ne treba. Isto je i kada mu je tuđe mišljenje važnije od vašeg.

Kada je nežnost u pitanju, on kao da je vakcinisan protiv toga. Izbegava da bude prisan sa vama, osim kada je seks u pitanju, a i to je površno i bezosećajno, često i sebično.

Za rođendan ili godišnjicu, ili Božić, ne dobijete ništa od njega pod izgovorom kako to nije važno jer ste odrasli ljudi, a ne deca. Prepoznaćete da on nije za vas i po tome što može stalno da vas kritikuje, možda vaše navike, izgled, mišljenje…

Uglavnom, ako se uz njega ne osećate opušteno, sigurno, ispunjeno i srećno, tada prekinite tu vezu. Ne gubite vreme na nekoga ko vas ne zaslužuje jer svet je velik i puno je muškaraca koji bi bili srećni da vas imaju i cenili svaki trenutak proveden s vama.

24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.