POTEZI KOJIMA MUŠKARAC POKAZUJE EMOCIJE
POTEZI KOJIMA MUŠKARAC POKAZUJE EMOCIJE

POTEZI KOJIMA MUŠKARAC POKAZUJE EMOCIJE: Postoje različiti načini da vam neko kaže da vas voli. Ne mora to uvek da bude rečeno na sav glas. Ako neko nekome nije rekao “volim te”, ne znači da ljubav i emociju ne oseća.

Evo znakova da vas voli, čak i ako to glasno ne izgovara:

1. Šalje vam poruku „ Srećno“ pre važnog sastanka. Zato što zna sve vaše brige, strahove, probleme i veruje da je njegov posao da vas oslobodi toga.

2. Zameniće vam koktel ukoliko nije po vašem ukusu. Iako kapirate da previše zanovetate, dopada vam se što on to radi za vas.

reklame

3. Napisaće vam „Nedostaješ mi“ bez razloga. Ustvari misli „Volim te“.

POTEZI KOJIMA MUŠKARAC POKAZUJE EMOCIJE
POTEZI KOJIMA MUŠKARAC POKAZUJE EMOCIJE

4. Donosi vam omiljenu hranu, a da mu to niste ni tražili. Kada ste zajedno i želite da pojedete nešto, on slučajno donosi vašu omiljenu hranu, kao magijom. ( Koja je on vrsta, kad vam izvanredno čita misli?)

5. Tiho sedi pored vas na kauču, dok vi gledate TV, samo da bi bio sa vama. Njega nije briga što ćete ga ignorisati, on samo želi da deli vazduh sa vama.

TRENUTAK KOJI MENJA SVE: Kad žena stisne petlju i reši da ode

6. Pita sve žene koje zna za pomoć pri kupovini rođendanskog poklona za vas. Jer zna da ćete svaki poklon vratiti i zato bira ono što nećete želeti da vratite.

7. Stavlja vaš komfor ispred svog. Daje vam bolji jastuk. Ili, ako se mazite na kauču, on će sesti tako da vi možete da stavite glavu u njegovo krilo.

8. Uzima srednje sedište kada letite zajedno. Dakle, vi možete birati stranu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.