Kada su RAKOVI u pitanju, osim debljinom ničim više ne fasciniraju. Da ih merimo dužinom nekog komada nameštaja mogli bi se uporediti sa šamlicom. Kad nema dobre stolice ili bilo čega drugog onda i šamlica zadovoljava potrebe.

LAVOVI imaju šansu da se nađu i na gornjoj i na donjoj rang listi. Ono čime mogu zavredeti pažnju i poglede suprotnog pola više su njihove “klepetuše” nego ono iznad njih. Šta da se radi. Mogu rikati do mile volje, u ovoj gustoj šumici nisu vladari.

reklame

U ovaj mit o ORALNOM SEKSU skoro svi verujemo, a može skupo da nas košta!

Još jedan specifičan znak koji ima nešto što drugi nemaju. Kod VAGA niti je dugačak, niti je debeo, ali je, da se tako izrazimo – ljupko formiran. Sve je skladno, pa ako bi se pogledao kroz lupu ili mikroskop mogao bi dobiti visoku ocenu za skladno građeno telo bez ikakvog uticaja hemije ili “vežbanja u teretani”.

Evo jednog znaka koji spade u maratonce. STRELČEVI mogu dugo trčati bez da se umore, izdržljivi su i pouzdani, ali ni po čemu drugom se neće primetiti ako bi stali naspram ostalih kolega.

Da li si spremna na seks sa novom osobom? - 3 koraka da budeš sigurna da nećeš zažaliti!

Možda ih ne trebamo ni pominjati. Ali kada smo već krenuli evo glavnih konkurenata za “ispadanje iz lige”. Kod JARČEVA neko se opasno poigrao i kada ih gledate iz daljine ukoliko ne vidite bradu ili brkove njihovih vlasnika možete pomisliti da se radi o drugom polu. Šta ćete neka se dokazuju na nekim drugim poljima, ovde su “tropa”.

Kod OVNOVA sve je u proseku. Nekoga bi mogla da fascinira debljina, ali sve je to isuviše malo za prelaznu ocenu i beg ka gornjem domu.

I za kraj ove liste VODOLIJE. Njihove kupaće gaćice dobro su popunjene, ali isto kao i kod Lavova veći deo zauzimaju klepetuše. Što se “glavnokomandujućeg” tiče prošli su jako loše na izvlačenju. Od toliko nagrada dobili su samo utešnu.

Na kraju, da ne bi ispalo da je vaš astrolog navijački pristupio pišući tekst koji ste upravo pročitali ili da ima nešto protiv određenih horoskopskih znakova, trebalo bi da znate da se oslonio na pouzdane izvore. Kao inspiracija poslužila mu je knjiga “Sextrology: The Astrology of Sex and the Sexes”, koja se mnogo podrobnije bavila ovim jako bitnim stvarima u životu svake osobe, ali i njegove partnerke. Ukoliko vas je navedena tema zaintrigirala možete više pročitati u ovoj knjizi, jer vam pruža još dodatnih podataka koje ovde nismo pominjali.

telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.