Ovo je ubedljivo NAJBOLJA SEKS POZA: Da li ste dovoljno smeli da je isprobate?

Da ne bi posle bilo iznenađenja, pre nego što ga odvučete u krevet, pitajte ga šta je u horoskopu.

 

Ne kaže naš narod za džabe “to malo što fali devojci, obično sreću kvari”. Da ne bismo objašnjavali neupućenima ovu parolu, koju su još naši stari s razlogom smislili, bolje da se okrenemo astrologiji.

reklame

Rešili smo da vam pojasnimo koji to horoskopski znaci nipošto ne smeju da nose kratke pantalone tokom letnjih meseci, a koji bi obavezno u kupaće gaće trebalo da stave neko “pojačanje”.

PENIS PO HOROSKOPU

Za početak, krenimo od onih znakova koji se mogu podičiti da su dobili “dar sa neba”.

Da li će znati da ga iskoriste tokom života, to je već tema za neku drugu raspravu.

Idemo redom, od “mašala” do “e kukala ti majka”:

Alat kojim se mogu podičiti BIKOVI mogao bi dobro da posluži i nekoj majstorskoj radionici, a možda i kovačnici. Priroda nije zakidala na merama, pa imaju šta pokazati i čime se podičiti kada zatreba.

Ko zaspi posle seksa

Poput Bikova i pripadnici horoskopskog znaka DEVICA imaju čime da se pohvače. Obdareni su i duži od većine ostalih znakova, pa im srebrna medalja niti na jednoj Olimpijadi ne može izmaći.

Za ovim “glavatim kolegama” nimalo ne zaostaje ŠKORPIJA. Međutim, za razliku od prethodnika, njegova alatka je gojazna i prošarana kao sliv Zapadne Morave.

Priča iz gornjeg doma završava se RIBAMA koje su možda na poslednjem mestu kada je Zodijak u pitanju, ali se visoko “oho ho“ kotiraju na ovoj čudnovatoj rang listi. Prilično su obdareni, a mogu dobiti nagradu i za “umetnički dojam”.

E sad, dragi naši preostali znakovi koji se borite za opstanak da napišemo i koju reč o vama.

BLIZANCI teško da mogu privući suprotni pol bilo čime što nude. U svemu su više nego prosečni, a to gotovo nikoga da ne interesuje. Ipak, i “ćorava koka neko zrno nabode” pa tako i oni mogu postići nešto više, ali isključivo sa suprotnim polom koji ne zna za nešto bolje. Ako su joj Blizanci prvi u životu, možda dobiju i koju reč hvale za ono što njhove oči vide.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.