priručnik za muvanje

OSVOJITE BAŠ SVAKOGA: Mali priručnik za muvanje (za oba pola)
Postoje dve grupe devojaka: one koje osvajaju i one koje čekaju da budu osvojene. Postoje dve vrste muškaraca: oni koji love i oni koji nemaju hrabrosti da priđu devojci. Međutim, sve četiri grupe, na ovaj ili onaj način, budu uvučene u proces flertovanja. Nažalost, samo oni koji povuku prvi potez rizikuju da budu izblamirani, ako nemaju dovoljno dobru “žvaku”. U to ime, danas vam predstavljam pet predloga za prilaz. Pet dobrih ili loših. Vi procenite.

1. Čuvena rečenica: ,,Čini mi se da smo se već negde upoznali?” Znam, čuli ste je hiljadu puta. Toliko, da više ne znate koga ste možda stvarno nekad upoznali, a ko vas muva. Ne budite na kraj srca. Ovo može da bude simpatičan pokretač konverzacije. Naravno, ukoliko vam to ne govori vidno pijan dečko, ili još gore devojka u noćnom klubu. Jeste, u tom stanju i u tom mraku, verujem da su ti svi poznati.

Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

2. Gađanje aksesoarom, opet u noćnom klubu. Šta da uradite ako vam neko stoji okrenut leđima? Bolje ovo, nego da ga polijete pićem. Bacite narukvicu, (ako nemate narukvicu, može i ogrlica, taman će morati posle da vam pomogne da je stavite), koja će naravno pogoditi dotičnu osobu. Kada se okrene, uz osmeh kažete: “Jao, izvini, ispala mi je narukvica, jel možeš da mi je dodaš?”. Za muškarce je malo komplikovanije, oni mogu da bace sat. Možda se malkice razbije, zato je bolje da pre toga razmislite da li vredi. U svakom slučaju, ne sudite dok ne probate!

reklame

3. Sudaranje na ulici. Vama ispadne torba, drugoj osobi ispadne… šta god već da nosi sa sobom. U istom trenutku počinjete da kupite, ruke vam se dotaknu, pogledi sretnu. Već čujem romantične ptičice kako pevaju. Samo vodite računa da vam iz torbe ne ispadnu neke ,,škakljive” stvari, kao što se desilo Keri u ,,Sex i gradu”. (Da, ispali su joj kondomi.)

4. Jednostavno priđite i recite: ,,Ćao, primetio/la sam te sa druge strane ulice/kafića/autobusa. Možemo li da se upoznamo, veoma si mi sladak/slatka?”. Što se mrštite? Malo rizika vas neće ubiti! Može da kaže: ,,Ne!” i da pobegne, a može i da ostane na piću i da to bude početak nečeg divnog. Rizikujte!

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!

5. Muvanje na Facebook-u. Ako osoba koja vam se sviđa, među prijateljima ima nekog vašeg prijatelja, lako možete stupiti u kontakt. U tom slučaju ćete prebroditi početnu tremu. Lakše je kad je virtuelno. Ali, molim vas, to probajte samo ako vam ne uspe neki od ostalih načina. Ne želite valjda, stvarno, deci da prepričavate kako ste znali da ste jedno za drugo kad ste lajkovali istu grupu?

 

vivendiemporium.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.