To je nešto što je teško prihvatiti.

Ali istina će isceliti vaše srce puno brže nego da jednostavno dopuštate da se slama iznova i iznova, sve dok se konačno ne suočite s onim što ste celo vreme svejedno znali:

Da je želeo da bude s vama, on bi bio s vama.

reklame

Postoji milion mogućih scenarija ovde. Lakše je kad je on gad – sebičan, usresređen samo na sebe, ako vas je koristio da učini nekog drugog ljubomornim, koristio vas generalno, ako je postupao prema vama loše, šta god.

Ali, mnogo teže je kada se radi o dobrom muškarcu, a vi ga svejedno morate pustiti. Kad vam kaže da ste neverovatna osoba, ali da on jednostavno ne oseća isto što i vi. Ili da vas stvarno voli, ali ne misli da ste vi „ona prava osoba“.

Ili kad jednostavno ne oseća tako snažno kao i vi i želi da bude iskren. Ili kad se ne može odlučiti jer je njegov um zbunjen, a osećanja pomešana, to u stvari znači da se boji da vas povredi.

Taj osećaj ‘zbunjenosti’ je samo mekši način da na kraju kaže “ne”. Da on želi da bude s vama, ne bi bio neodlučan.

To bi samo bio odgovor kojeg bi duboko osećao u želucu.

No, bez obzira je li on divan čovek ili kreten ili negde između, radi se o vama, morate krenuti dalje. Jer, bez obzira na situaciju, bez obzira na to koliko dobro vas on tretira ili koliko ste se zabavljali zajedno i slagali, on ne želi biti s vama.

I to je istina. I to će biti vaša muka narednih nekoliko nedelja ili meseci, bez obzira koliko vi to ne želite. Jedina stvar koja vam može pomoći da krenete dalje je ružna istina:

Da je želeo da bude s vama, on bi bio s vama.

…nastavak na sledecoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.