Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te za ljubav
Dnevni horoskop za 18. juni 2017

Nema ničeg lošeg u tome da koristiš svoju glavu kako bi osvojila nečije srce, sve dok su ti namere časne i iskrene…

Ljubav je izazov. Može biti teška, može biti slepa, može biti neuzvraćena… U ljubavi jednak udeo imaju sreća, hemija, tajming i nauka, piše besnopile.rs.

Da, postoji nauka iza ljubavi, jer ljubav nije samo nalaženje nekoga dovoljno privlačnog radi skrašavanje kraj te osobe, već se u njoj radi o kompatibilnosti partnera, deljenju sličnih ciljeva i vrednosti.

reklame

Postoje psihološki trikovi koji vam mogu pomoći da se željena osoba zaljubi u vas. To nije isto što i sticati nečiju naklonost manipulacijom i na prevaru, jer samo koristite isprobane psihološke metode da istaknete i naglasite svoju privlačnost.

Ne propustite: NJEGOVE USNE NIKAD NE LAŽU: Iz njegovog poljupca pročitaj šta mu je u srcu

Evo uputstva kako to da uradite:

Saznaj kakvu ženu on traži

Svi mi imamo neku imaginarnu listu kvaliteta koje očekujemo od budućeg partnera. Ona obuhvata brojne karakteristike – od onih najpovršnijih poput boje kose i građe, do onih suštinskih poput muzike, filmova, knjiga koje voli, političkih, religijskih i moralnih stavova, obrazovanja i životnih snova i ciljeva.

Na samom startu je veoma važno da ustanoviš da li se ti uklapaš u njegovu viziju idealne partnerke, tj. šta možeš da učiniš da se tom idealu što više približiš. Ovo, naravno dolazi tek nakon što ustanoviš da njegove osobine i stavovi odgovaraju tebi.

GOVORI TIHO I UKRADI MU SRCE: Kaži mu OVE 2 reči i videćeš kako shvata da više ne može da živi bez tebe
 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.