Naslovna HITOVI Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te...

Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te za ljubav

21633
PODELI
Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te za ljubav
Dnevni horoskop za 18. juni 2017

Nema ničeg lošeg u tome da koristiš svoju glavu kako bi osvojila nečije srce, sve dok su ti namere časne i iskrene…

Ljubav je izazov. Može biti teška, može biti slepa, može biti neuzvraćena… U ljubavi jednak udeo imaju sreća, hemija, tajming i nauka.

Da, postoji nauka iza ljubavi, jer ljubav nije samo nalaženje nekoga dovoljno privlačnog radi skrašavanje kraj te osobe, već se u njoj radi o kompatibilnosti partnera, deljenju sličnih ciljeva i vrednosti.

.

Postoje psihološki trikovi koji vam mogu pomoći da se željena osoba zaljubi u vas. To nije isto što i sticati nečiju naklonost manipulacijom i na prevaru, jer samo koristite isprobane psihološke metode da istaknete i naglasite svoju privlačnost. Evo uputstva kako to da uradite:

Saznaj kakvu ženu on traži

Svi mi imamo neku imaginarnu listu kvaliteta koje očekujemo od budućeg partnera. Ona obuhvata brojne karakteristike – od onih najpovršnijih poput boje kose i građe, do onih suštinskih poput muzike, filmova, knjiga koje voli, političkih, religijskih i moralnih stavova, obrazovanja i životnih snova i ciljeva.

Na samom startu je veoma važno da ustanoviš da li se ti uklapaš u njegovu viziju idealne partnerke, tj. šta možeš da učiniš da se tom idealu što više približiš. Ovo, naravno dolazi tek nakon što ustanoviš da njegove osobine i stavovi odgovaraju tebi.


Inicijalizacija u toku...