Naslovna HITOVI Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te...

Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te za ljubav

23097
PODELI
Psihološki trikovi da zavedeš koga god poželiš: Primeni ovo i moliće te za ljubav
Dnevni horoskop za 18. juni 2017

Nema ničeg lošeg u tome da koristiš svoju glavu kako bi osvojila nečije srce, sve dok su ti namere časne i iskrene…

Ljubav je izazov. Može biti teška, može biti slepa, može biti neuzvraćena… U ljubavi jednak udeo imaju sreća, hemija, tajming i nauka.

Da, postoji nauka iza ljubavi, jer ljubav nije samo nalaženje nekoga dovoljno privlačnog radi skrašavanje kraj te osobe, već se u njoj radi o kompatibilnosti partnera, deljenju sličnih ciljeva i vrednosti.

.

Postoje psihološki trikovi koji vam mogu pomoći da se željena osoba zaljubi u vas. To nije isto što i sticati nečiju naklonost manipulacijom i na prevaru, jer samo koristite isprobane psihološke metode da istaknete i naglasite svoju privlačnost. Evo uputstva kako to da uradite:

Pročitajte i  U ime svih raspuštenica, udovica i baba devojaka: Povraća nam se dok vi kačite slike o vašem srećnom braku, a mi primamo poruke od vaših dragih muževa ali ćutimo da ne bismo razbucale to ruglo koje vi smatrate svetinjom

Saznaj kakvu ženu on traži

Svi mi imamo neku imaginarnu listu kvaliteta koje očekujemo od budućeg partnera. Ona obuhvata brojne karakteristike – od onih najpovršnijih poput boje kose i građe, do onih suštinskih poput muzike, filmova, knjiga koje voli, političkih, religijskih i moralnih stavova, obrazovanja i životnih snova i ciljeva.

Na samom startu je veoma važno da ustanoviš da li se ti uklapaš u njegovu viziju idealne partnerke, tj. šta možeš da učiniš da se tom idealu što više približiš. Ovo, naravno dolazi tek nakon što ustanoviš da njegove osobine i stavovi odgovaraju tebi.


Inicijalizacija u toku...