Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2017
Foto: StockSnap.io

Tokom života siguno ste upoznale mnogo muškaraca, ali samo je nekoliko tipova koji na vaš život ostavljaju neizbrisiv trag.

Tokom svog života žena upozna na hiljade muškaraca, ali nemaju svi moć da ostave dobar utisak. Štaviše, mnoge muškarce žena čak ni ne zapamti, ali je sedam sigurnih tipova koje nikada ne može da izbriše iz glave, piše Super Žena.

Prva ljubav

Intenzivna, hipnotiše, ruši s nogu – to je prva ljubav. Ovaj odnos je poseban jer nas uči o ljubavi više nego svi ostali. S partnerom zajedno rastete i razvijate se te otkrivate i postavljate kriterijume. Saznajte koliko ljubav donosi lepih stvari, učite i o kompromisima, ali i o stajanju iza svojih uverenja.

reklame

“Ljubav prva zaborava nema”, stara je poslovica, što znači da prva ljubav nije nužno i poslednja. Bez obzira šta vas čeka kasnije u životu, uz prvog partnera se definišu kriterijumi.

Partner za oporavak

On se najčešće pojavi nakon raskida s prvom ljubavi. Nakon godina veze, odjednom ste ostali sami i vreme je za novi početak. Tu nastupa on, rame za plakanje i čovek koji je spreman da sluša vas i da vam ugađa.

Ta se veza najčešće ne razvija u nešto trajno, ali je odlična međufaza za nove ljubavi. U tom periodu je sasvim u redu da pokušate da budete sami i da se posvetite sebi. Tek nakon što shvatite šta želite od nove ljubavi, možete da nastavite dalje.

Savršen u teoriji

On je jednostavno savršen. Barem u teoriji. Odličan je sa vašim prijateljima, pazi vas kao princezu i svesni ste da bi bio odličan materijal za brak. Možda je čak i previše dobar, ali izostaje jedna bitna stvar – hemija. Nema je. Najčešće žene sa takvim partnerom izlaze u nadi da će im se osećaji promeniti, ali kako vreme prolazi ništa se ne dešava.

Na kraju shvate da nije u redu da ga zavlače i da treba da okončaju vezu. Lekcija ovog odnosa je da se ljubav ne može forsirati niti osećaji lažirati bez obzira koliko to želeli, navodi 24sata.

Šarmantan i arogantan

Ovaj partner može da se pojavi u bilo kojoj fazi života. On je toliko zanimljiv, da nije ni čudo što žene ne mogu da prestanu da razmišljaju o njemu. Žene će dane i noći provesti u SMS-ovanju i pričanju na mobilni i upravo će im to “pomutiti” um.
Njegov šarm sprečiće ih da vide ono što vide svi ostali – da on nije onakav kakvim se čini. U tom slučaju najbolje je poslušati savete prijatelja i članova porodice jer vam oni žele samo najbolje.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...