5 laži koje svaka devojka izgovori na početku veze: Priznajte, i vi ste jedna od njih.

Svi želimo na početku veze da ostavimo što bolji utisak na našeg partnera, zbog čega smo često skloni preterivanju i preuveličavanju stvari, kako bismo se što više svideli onoj drugoj strani.

Iako lažu i muškarci, danas vam otkrivamo 5 najčešćih laži koje na početku veze izgovaraju žene, a verujemo kako ćete se prepoznati u barem jednoj.

1. Nisam ljubomorna

reklame

Većina žena neće priznati da u sebi nosi ovu osobinu, posebno ne na početku veze i ako im je partner priznao kako su mu bivše partnerke bile posesivne. Takve stvari na videlo izlaze tek kasnije.

2. Sve je OK

Ovu su rečenicu barem jednom u životu izgovorile baš sve žene ovoga sveta, iako baš ništa nije bilo u redu, posebno u počecima veze. Zašto se tako ponašaju? Jer žele da njihov partner sam shvati gde je pogrešio, bez da mu one to govore ali kada se uhvatite da ovu rečenicu izgovarate i kasnije, shvatite da to tako ne ide s muškarcima.

3. Tvoja mama je super

Na početku veze, ne postoji nijedna druga rečenica u vezi njegove majke osim ove, čak i ako to ne mislite. Po muškarcima ne postoji ni kasnije ali mnogo je lakše reći mu za nekoliko meseci kako se ne slažete s njom nego sada na početku.

4. Novac nije bitan

Da nas odmah pogrešno ne shvatite, to ne mora nužno značiti da njihov partner mora da ima veliku platu ili da bude bogati naslednik, već da mora da radi, da hoće i zna da zaradi, kao i da pametno raspolaže novcem.

5. Savršen si

Kako smo ranije napomenuli, mnoge žene sklone su i te kakvom preterivanju u počecima veze kako bi se njihov partner zbog komplimenata osećao još poželjnije, iako već tada prepoznaju stvari koje im smetaju. Ali time ne misle ništa loše.

index.hr

loading...