Ljubav iz studentskih dana

Prvi partner na fakultetu odlična je priprema za stvarni svet jer ste po prvi puta daleko od roditelja i uživate u slobodi. Ako i kada veza pukne postaćete svesniji odraslog života i naučićete da se nosite s posledicama svojih zrelih odluka.

Ali, iako ste daleko od najbližih, to ne znači da morate kroz patnju da prolaze sami jer će vam prijatelji i roditelji uvek rado priskočiti u pomoć.

Savršen partner u mislima

reklame

Ova ljubav najčešće nije ostvarena jer je tajming jednostavno pogrešan. S ovim partnerom osećate povezanost i strast, ali životne okolnosti nikako ne dopuštaju vezu. On postaje sve savršeniji, naročito u mislima jer nije imao prilike da vas uveri u suprotno.

Foto: StockSnap

Nažalost, ta veza će se okončati, ali verovatno vam je bila potrebna, kao i sve pređašnje, kako biste lakše prepoznali onog pravog.

Ljubav sa mora

Svaka žena je makar jednom bila slobodna na letovanju i tamo upoznala savršenog momka iz njenih snova. Tih nedelju dana s njim proteklo je prosto savršeno i činilo vam se da bi ostatak života sa njim bio bajka. Svi nosimo sećanja sa takvih letovanja, ali pomislite koliko je takvih parova zasnovalo ozbiljnu vezu iz jedne letnje avanture? Na žalost, odgovor je jako malo. Neko je jednom rekao, avantura treba da ostane avantura… u suprotnom možda je nikada ne biste pamtili na tako idelizovan način.

Koji muškarac sa liste je vama ostao u sećanju?

superzena.b92.net

loading...