OPROSTI MU OVO I PLJUNULA SI NA SEBE: Ako ti se ovo događa u vezi, beži što pre!

0
8028
OPROSTI MU OVO I PLJUNULA SI NA SEBE: Ako ti se ovo događa u vezi, beži što pre!
Ovakve stvari se ne praštaju
loading...

Kada su povređene, žene teško opraštaju, ali ako je muškarac dovoljno uporan i spreman da ispravi svoje postupke i reči, i ona će napraviti još jedan korak.

Međutim, postoje postupci koje nikako ne treba oprostiti. Neki od njih su bolni, pa takvu ljubav ne treba ni oživljavati. Mi smo izdvojili pet stvari koje nikako ne zaslužuju “drugu šansu”.

1. Prevara

Osoba koja je ikada u životu bila prevarena najbolje zna kakav je to osećaj. Trenutak nesnađenosti, bola u grudima i očaja – tako bismo mogli ukratko da opišemo momenat ostavljanja.

Varanje u vezi nekako je postalo sastavni deo veze i sve češće imamo prilike da budemo svedoci nečije prevare. Osoba koja je varala takođe zna da to nije u redu, ali ipak razlozi za to su različiti. Nekada zaista možemo da opravdamo i stanemo na stranu osobe koja je prevarila, ali u većini slučajeva nije tako. Onaj ko je prevaren ostaje sam i sigurno zna da to nije zalsužio. Zbog toga, ukoliko vas partner prevari, najbolje je da izađete iz njegovog života. Nije potrebno da i dalje budete u njegovom društvu, kao ni on u vašem.

Pročitajte i  Nervni slom jednom mesečno: Ovako izgleda život u cvetu PMS - a i sve njegove faze

SVAKO NEKAD PADNE, SA DNA SE DIŽU SAMO HEROJI: Nesrećni smo jer se upoređujemo s drugima samo onda kada nam ne ide u životu

2. Laž

Laž je jednako “strašna” stvar jer nosi osećaj razočaranja i nepovrenja u osobu koja je slagala. Bilo da je sitna ili najkrupnija laž, nije potrebno da se nađe u vašem svetu. Ljubav tada postaje kao hod na tankoj žici. Ukoliko sa partnerom ne raskinete vezu, uvek ćete imati sumnju koja će vas gristi gde god se okrenete, čak i u trenucima kada za tim nema potrebe.

Pročitajte i  Ne zaglavljuj se u kupatilu pre bitnog izlaska: Ovo je glavni razlog zašto ne treba da se tuširaš pre prvog dejta

Ako ne uspete da sa osobom koja vas je slagala,raščistite sve razmirice, bolje je da dalje nastavite sami, jer laži su stvari koje se nadovezuju jedna na drugu – od beznačajnih do onih koje će vas naterati da sve promenite iz korena. izbor je na vama!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

three − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.