Prijateljstvo

S obzirom da je prirodni vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima.

Voli imati svoju privrženu „grupu“ u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog.

reklame

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvek možete pitati za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je da pravi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju.

Jedini muškarac koji te zaslužuje je onaj koji MISLI DA TE NE ZASLUŽUJE!

Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da na nju mogu da se oslone.

Izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen celokupan izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakterišu duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena te čist i blistav ten.

Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što zapravo jeste.

Zašto je dobro biti singl devojka

Stil

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odevena. Odevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija.

Ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast.

Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad sebi to zaista može da priušti. Ona zna koliko njen teško zarađeni novac vredi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno.

Zadovoljna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.