Mlake kafe, ljubavi i prijateljstva ne treba da budu opcije: Ugoditi sebi je prioritet u životu, zato insistirajte na najboljem
Mlake kafe, ljubavi i prijateljstva ne treba da budu opcije: Ugoditi sebi je prioritet u životu, zato insistirajte na najboljem

Mlaka kafa, prijateljstvo i ljubav nisu opcija

Ne bi trebalo da prihvatate neke stvari ukoliko vam u potpunosti ne odgovaraju. Neke situacije i činjenice nije moguće izmeniti.

Postoje oblasti života u kojima je samo prihvatanje i insistiranje na najboljem jedino prihvatljivo. Ugoditi sebi je prioritet u životu, piše Stil.

reklame

Možda će vas neko smatrati snobom, egoistom ili sebičnom osobom samo zato što radite ono što volite. Ne opterećujte se njihovim stavovima. Ukoliko stalno brinete o tome šta će drugi reći, pretvorićete život u dosadu i nezadovoljstvo.

Ako ih vaša strast prema životu i dobrim stvarima plaši, pustite ih da odu.

Vaš život treba da bude odraz onoga što najviše volite i šta vas čini srećnim. Ne treba osećati strah kada to izgovarate.

Ponašanje drugih ljudi, njihova razmišljanja i reči ne možete da kontrolišete, ali standard vašeg života je u vašim rukama.

Ne plašite se šta će drugi reći, već udovoljavajte sebi i živite najbolje što možete, jer ljudi će svakako naći neki negativan komentar šta god vi radili. Zato se trudite da vam bude ugodno u vlastitoj koži.

Ne ostajte u društvu loših prijatelja koji vas koriste zarad nekog njihovog interesa ili vas opterećuju problemima. Ne pristajte na ništa manje od apsolutne ljubavi. Ne pristajte na slabu kafu. Mlaki odnosi nu u jednom slučaju nisu dovoljno dobri.

Život je kratak za polovične stvari, odnose i ljude koji vas iscrpljuju i šire negativnu energiju.

Usresredite se na ono što vas čini srećnim i radite više takvih stvari.

loading...