On donosi samo nevolju i pustoš u duši: 4 osobine muškarca koji će ti slomiti srce

Početak veze uvek je zabavan i uzbudljiv.

Svet se čini lepšim mestom, a vi na njemu ne pronalazite baš nijednu manu i vaša budućnost izgleda blistavo. Ali na početku veze svi se trude da bude najbolja verzija sebe i vaš idealni muškarac može vrlo lako postati fatalni frajer koji će vam slomiti srce. Kako ne biste ostale povređene, otkrijte koje osobine od početka ukazuju na njegovo loše ponašanje.

Prebrzo zbližavanje

Tek ste se upoznali, a on već želi da zna svaki detalj o vašem životu, od toga kakve ste bile kao devojčice, do popisa vaših bivših. Ali to ne znači i da je iskreno zainteresovan za vas, a najbolje ga odaje tempo kojim deli svoju intimu. Ako vas samo propitkuje, a o sebi ne govori ništa ili jako malo, onda tu nešto nikako ne štima.

reklame

Govori jedno, radi drugo

Ako njegova dela ne prate reči, to je jasan znak da mu ne možete verovati. Primetite li da frajer govori jedno, a radi drugo, bežite što dalje od njega jer će vas sigurno još mnogo puta u životu razočarati.

Nepredvidiv je

Prvo vas je obasipao komplimentima i dizao u zvezde, a onda dva dana uopšte nije odgovorio na vaše poruke i pozive? Takvo ponašanje odaje muškarca na kojeg se ne možete osloniti i koji nije pouzdan kao partner jer ima velike šanse da vas povredi na razne načine.

Vaše telo ne reaguje

Ponekad vam i vaše telo može poslati signale da on nije za vas. Neke reakcije ne možete kontrolisati, a osetite li stezanje u grudima ili bilo kakvu drugu neugodnost svaki put kad ste s njim, to može biti vaš urođeni instinkt koji ukazuje na opasnost.

index.hr

loading...