Njegovo te srce ogrejati neće: 7 znakova da je on za tebe kao kazna

Ponekad pomislite da vaš partner i nije idealna osoba za vas i ta misao vas pogodi poput munje. Takve misli prođu mnogim devojkama kroz glavu. Neke razmišljaju o njima čitavog dana i pokušavaju da nađu rešenje, a drugi ih ignorišu i potajno se nadaju da će se sve nekako srediti samo od sebe. Promene svima teško padaju, ali ako vaša veza nije zdrava morate nešto preduzeti.

Ovo je 7 znakova koji potvrđuju da on jednostavno nije za vas.

1. Često provodite vreme sa njegovim prijateljima, ali on sa vašim ne. Ako vaš partner nije zainteresovan da upozna vaše prijatelje onda nije ni zainteresovan za vas. Ako mu je stvarno stalo do vas uspeće da izdvoji vreme da upozna vaše prijatelje i potrudiće se da im se svidi.

reklame

2. Ako uvek vi zovete njega i predlažete načine kako ćete provoditi sastanak, dok on slepo sluša vaše predloge i ne trudi se da vašoj vezi pruži nešto novo, onda mu i nije stalo. On samo želi da ima pored sebe devojku sa kojom će pregurati dan dok čeka da mu se desi nešto bolje.

Najbolji saveti za negu farbane kose

3. Ako primetite da morate da se menjate da bi zadržali njegovu pažnju, verujte da on onda nije za vas. Da li ste stvarno ljubitelj stripova ili akcionih filmova? Vi pokušavate da spasete vašu vezu hvatajući se za slamku tako što počinjete da se pravite da vas interesuju stvari koje interesuju njega, a tako nećete doći do rešenja.

Nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.