seks fantazije
seks fantazije

Njegove seks fantazije ti ne znaš: Kad je seks u pitanju gotovo svi imamo nešto što se smatra “čudnim”, a nas to uzbuđuje. Tako i tvoj partner može misliti da su neke njegove sklonosti perverzne, pa ih radije zadržava za sebe.

Ali, postoje mali trikovi uz koje možeš ohrabriti svog partnera da ti otkrije svoje seks fantazije.

Celeste Holbrook, seksualna terapeutkinja savetuje šta da pitaš i radiš sa svojim partnerom kako bi otkrila šta ga uzbuđuje.

Razgovarajte o najboljem seksu koji ste ikad imali

reklame

Ako je vaša veza ozbiljna i dugotrajna možeš ga pitati o seksualnom iskustvu koje je najviše ispunilo njegova očekivanja i iz detalja otkriti šta je to što ga uzbuđuje. Ako mu je neprijatno, možeš ti prva da ispričaš svoje iskustvo. Oboje trebate za sebe da zadržite imena ili opise osoba s kojima ste imali to iskustvo i usmeriti se na pojedinosti koje su upravo taj seksualni odnos učinile posebnim.

Gledajte intimne filmove zajedno i diskutujte o njima

Ako primetiš da tokom nekih scena djeluje zbunjeno ili da se čak stidi, to je znak da mu se sviđaju.

seks fantazije
seks fantazije

Sastavite listu želja

Oboje napišite na papir po tri želje i predajte jedno drugom.

Ne propustite: 7 seks faza u životu svake žene: Htele, ne htele, morate ih proći

Već samom tom razmenom seksualnih želja uzbuđenje će postajati sve veće i otvoriće se prostor za eksperimentisanje i dijalog.

seks fantazije
seks fantazije

Obrati pažnju na njegove postupke tokom seksa

Prati šta ponavlja svaki put, na primer, da li voli da te povuče za kosu ili te udariti po stražnjici. Ne mora biti ništa od navedenog, jednostavno prati što ga zaista uzbuđuje. A možeš ga to i pitati dok ležite u krevetu nakon seksa

miss7zdrava.24sata.hr

loading...