Dajem joj komplimente

Kada primetim da je nešto promenila, odeću ili boju kose, uvek joj udelim kompliment. Kada se nađemo sa prijateljima, uvek je hvalim. Volim kako slika, kako ide da trči i po najgorem vremenu, volim što joj je jako stalo do drugih. Volim je i zato joj dajem stalno komplimente. Još više kada nije u blizini. Želim da ceo svet zna koliko je ona divna osoba.

reklame

Preuzimam odgovornost

Obične stvari kao što su bacanje smeća, košenje trave i sitne popravke u kući – to su moje odgovornosti. To je moj posao i ja ga obavim. Ponekad sam spor, ali ga obavim.

TAJNE MUŠKARACA GOVOR TELA

Slušaj, izvini se i promeni se

Volim da trčim, trenutno 5 kilometara je za mene mačji kašalj. Nekad mi je smešno kada neko ne može da pretrči ni kilometar, ali me moja žena uvek podseti kako je meni bilo na početku i šta je za mene značilo da pretrčim 5 kilometara. Uvek me podstiče da se prema ljudima odnosim sa zasluženim poštovanjem.

Pitam je za mišljenje

Kada moram da donesem neku važnu odluku, pitam je za mišljenje. Ona je inteligentna, pronicljiva i svesna osećanja drugih ljudi. Njen savet uvek cenim.

par

Podržavam njene ambicije i snove

Za prošli rođendan, poklonio sam svojoj dragoj poklon karticu za lokalni umetnički studio. Ona voli da slika i sada može da pohađa više tečajeva i da kupi pribor koji joj treba. Želim da sledi svoje snove i na taj način je praktično podržavam.

Kažem joj da je volim

Svaki dan, nekoliko puta u danu kažem svojoj ženi da je volim. I ona isto. Te reči nikada ne gube na snazi i uvek sam iskren. Želim da joj dam do znanja da nikada ne mora da se zapita već zna da je ona ta koju volim najviše.

bračni horoskop

Moje reči i dela imaju veliki učinak na to kako se moja žena oseća svaki dan. Davati sve od sebe da je učinim srećnom je deo mog zaveta u ovom braku. Kao partneri, uvek moramo iskreno da nastojimo da nam sreća partnera bude uvek na prvom mestu.

zdravaisretna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.