ODUŠEVIĆE VAS: Čovek ostavio poruku lopovima u kolima i ladno mu upalio fazon!
ODUŠEVIĆE VAS: Čovek ostavio poruku lopovima u kolima i ladno mu upalio fazon!

Bez obzira da li je auto stvarno ukraden pa vraćen je nepoznato, jer sama procedura ne bi ni imala nikakav policijski izveštaj. Uostalom, lepo je pročitati priču gde je ostavljanje lepe poruke efektivnije nego ostavljati neku zlobnu, prenosi kurir.rs.

U poruci piše sledeće:

Ćao,
Ako ovo čitate, verovatno ste ukrali moj auto. Ja sam fina osoba i verovatno bih vas povezao da treba, ali to smo očigledno prevazišli.

reklame

Voleo bih da mogu da priuštim auto koji ne može da se ukrade i obije, ali nemam para i sa ovim autom sam zaglavio. Eto uhvatili ste me.

Nećete upasti u nevolju jer uzimate moj auto. Sve dokle god se previše ne zezate i ne ubijete nekog pešaka, samo ćete ga ostaviti negde i nastaviti svojim putem. Niko se ne bavi krađom starog auta.

Jedna mala usluga: Molim vas nemojte da ostavite auto negde gde će ga odneti pauk. Ako moram da se zezam sa njima zbog stare Honde i plaćam i to, odlepiću. Da imam para kupio bi auto koji se na prvom mestu i ne krade stalno.

ostavio-je-poruku-u-kaseti-auta-ako-mu-ga-neko-ukrade-verovali-ili-ne-zaista-je-upalilo-222

Samo ostavite moju staru krntiju u komšiluku ili tu negde. U ovoj koverti se nalazi još jedan papir; samo ga stavite napred ili zakaćite za brisač. Prolaznik će kad tad videti i pozvati me i ja ću doći po auto. Bez policije, bez pitanja, nisam čak ni ljut na vas.

Ovo je pobeda za sve: Ja ne moram da se bakćem sa policijskim izveštajima, osiguranjem, vučom, a vi ne morate da se osećate bezveze jer ste uništili ceo mesec jednoj finoj osobi.

Postoji puno sigurnih mesta gde ga možete ostaviti. Vozite ga, uzmite moju opremu za prvu pomoć i sve što ima u gepeku )cd je bezvredan= i samo ostavite ovo đubre ispred nečije kuće kada završite sa njim.

Hvala puno, uživajte u vožnji!

PS: Ako vam nije problem da učinite još jedno “delo” večeras, osećajte se slobodnim da uzmete ciglu i bacitte je kroz izlog Tauinga u Vankuveru. Oni su zaista najgori. Hvala. Prijatnu noć vam želim.

Autor poruke očigledno pretpostavlja da mu neko krade auto kako bi se prevezao negde, što je svakako manji trošak )ali je i komplikovanije= nego da se prevezete recimo Uberom. Ili su možda lopovi samo želeli tu divnu, korisnu prvu pomoć. Jednoga dana, ovaj vozač će možda imati auto koji neće inspirisati lopove…

(Ilyke)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.